å være konsulent i atea

ATEA finnes over hele Norge og har kompetente medarbeidere innenfor alle områder av IT.  De driver målbevisst satsing på medarbeidernes utvikling, og en viktig oppgave for deres ledere er å skape bransjens beste arbeidsplass. 

Å være konsulent i Atea

Hos Atea jobber du i forkant av teknologien og utvikler deg sammen med de beste spesialistene. De tilrettelegger for at deres teknikere og konsulenter får påfyll av relevant kunnskap og ferdigheter. Deres størrelse gjør at Ateas konsulenter virkelig kan gå i dybden og utvikle seg innen sitt spesialistområde.  

Kompetanseutvikling 

De jobber systematisk med kompetanseutvikling internt og i nært samarbeid med ledende produsenter. De har stor tro på erfaringsdeling og videreutdanning blant annet gjennom deres interne møteplasser. Dette møtes alle deres konsulenter og spesialister daglig diskuterer kunders utfordringer, ulike løsninger, gir hverandre tips og sammen finner det beste teamet for aktuelle oppdrag.

Vår kompetanseorganisasjon Atea samler på stjerner.

De vil ansette stjerner, skape stjerner, utvikle stjerner og beholde deres stjerner. De vet at deres evne til kontinuerlig å utvikle deres medarbeidere og hvordan de velger å arbeide avgjør hvilke stjerner som lyser på stjernehimmelen i dag, i morgen og i dagene deretter. Derfor har de bygget opp og fortsetter å utvikle, en enestående kompetanseorganisasjon som gjør det raskt og enkelt for våre konsulenter, spesialister og arkitekter å utveksle informasjon, erfaringer og kunnskap samt ta del i nye utfordringer.

Interne møteplasser

De satser på erfaringsutveksling og videreutdanning blant annet gjennom deres unike møteplasser. Dette er dedikerte møteplasser for ulike kompetanseområder der alle deres konsulenter og spesialister daglig diskuterer kundenes utfordringer, ulike løsninger, gir hverandre tips, motiverer og sammen finner det beste teamet til aktuelle oppdrag.

Kunnskapsløftet

"Mangelen på IT-kompetanse generelt og sikkerhetskompetanse spesielt, er akutt i Norge. Derfor er «Kunnskapsløftet 2018» en av de tingene som gleder meg mest; et internt opplæringsprogram for å holde våre medarbeidere relevante også i tiden fremover."

- Michael Jacobs, adm. dir. Atea Norge

 Kunnskapsløftet til Atea, handler i hovedsak om 3 ting:

- Et løft av samlet kunnskap og kompetanse fra der man er i dag til det man trenger for fremtiden
- Et løfte om å investere tid og ressurser i gjensidig medarbeiderutvikling
- En utviklende kultur der man deler erfaringer og kunnskap og løfter hverandre frem

Tips en venn