Academic work i vekst – bli med å ta suksessen til nye høyder

Academic Work Oslo har vokst helt siden vi åpnet vårt første kontor i 2007. Vår visjon har hele veien vært å bli «Every Clients First Choice» og fjoråret satte virkelig standarden. 2016 var vårt beste år hittil, og vi har nå bedre forutsetninger enn noensinne! Vi planlegger å fortsatt ta markedsandeler, og kommer derfor til å rekruttere flere nye Account Managers løpende. Den kontinuerlige veksten har logisk nok presset oss ut av nåværende lokaler, så før vi ønsker alle nye velkommen kommer vi til å flytte inn i nye lokaler. Fra og med sommeren 2017 kommer vi til å sitte i Torgbyggets øverste etasje i Nydalen.

Hovedstaden er vår motor for tilvekst. Vi er nær 10% markedsandeler i Oslo, og ser et enormt potensiale til å heve prosenten betraktelig. Satsingen i Oslo er selvsagt for å øke tilveksten enda mer for hele vår norske virksomhet. For å støtte vår tilvekst, har vi nå investert i nye spesialistroller som for eksempel Head of Sales, Contract Manager og Business Area Manager. Sammen med Sales Coacher, Team Manager og eksisterende Account Manager vil vi legge til rette for din vekst og utvikling, men aldri ta fra deg ansvaret du selv har for å nå dine mål.

Det jobbes hardt for at de ansatte skal trives, derfor gjør det meg utrolig glad og stolt at Academic Work Norge skårer høyt når vi måler engasjement innen organisasjonen. Vi tror at høyt engasjement gir gode resultater, og ønsker å skape dette gjennom tydelighet og energi. Vi vil alltid måle oss mot de beste, og velger derfor kun de 10% beste selskapene i Europa. Jeg blir stolt og ydmyk når vi ender på 89 av 100, der målestokken er 84.

Vi ser enormt fram imot å forsterke laget med enda flere ambisiøse kolleger. Sammen skal vi vokse, ikke bare inn i flotte lokaler, men vi skal bli størst i Norge på Young Professionals! Vi har uten tvil en veldig spennende reise framfor oss!

Petter Brandt, Managing Director

Tips en venn