Academic work i vekst – bli med å ta suksessen til nye høyder

 

Academic Work har vokst helt siden vi åpnet vårt første kontor i 2007. I 2017 feiret vi vårt 10 års jubileum i Norge med å levere vårt beste år noensinne, og vi ble kåret til Årets byrå. I en bemanning- og rekrutteringsbransje i vekst er det utrolig gøy å se at vi vokser raskere enn bransjen.

Vår visjon har hele veien vært å bli «Every Clients First Choice» og fjoråret satte virkelig standarden. Aldri har vi hatt så fornøyde kunder, konsulenter, kandidater og medarbeidere! Vi planlegger å fortsatt ta markedsandeler, og kommer derfor til å rekruttere flere nye Account Managers løpende.

Hovedstaden er vår motor for tilvekst. Vi er nær 10% markedsandeler i Oslo, og ser et enormt potensiale til å heve prosenten betraktelig. Satsingen i Oslo er selvsagt for å øke tilveksten enda mer for hele vår norske virksomhet. For å støtte vår tilvekst, har vi nå investert i nye spesialistroller som for eksempel Head of Sales, Contract Manager og Business Area Manager. Sammen med Sales Coacher, Team Manager og eksisterende Account Managers vil vi legge til rette for din vekst og utvikling, men aldri ta fra deg ansvaret du selv har for å nå dine mål. 

Det jobbes hardt for at de ansatte skal trives, derfor gjør det meg utrolig glad og stolt at Academic Work Norge skårer høyt når vi måler engasjement innen organisasjonen. Vi tror at høyt engasjement gir gode resultater, og ønsker å skape dette gjennom tydelighet og energi. Vi vil alltid måle oss mot de beste, og velger derfor kun de 10% beste selskapene i Europa. Jeg blir stolt og ydmyk når vi ender på 92 av 100, der målestokken er 84.

Vi ser enormt fram imot å forsterke laget med enda flere ambisiøse kolleger. Sammen skal vi vokse, ikke bare inn i flotte lokaler, men vi skal bli størst i Norge på Young Professionals! Vi har uten tvil en veldig spennende reise framfor oss!

Petter Brandt, Managing Director

Tips en venn