HVILKEN TYPE ER DU?

Hos oss tror vi på personlige egenskaper, motivasjon og ambisjon. Vi tror at det er dette som gjør at du lykkes i rollen. Dine studier og/eller arbeidserfaring kan hjelpe, men det aller viktigste er personlige egenskaper og potensiale. Våre Account Managere er i dag en sammensetning av vidt forskjellige mennesker, fra forskjellige studier, yrker og bakgrunner. Til felles har de at de tar ansvar for egen utvikling og liker å slå mål. Vi er alltid på jakt etter ambisiøse Account Managere les mer om stillingen her. 

ACCOUNT MANAGER I OSLO ACCOUNT MANAGER I TRONDHEIM

Academic Work har høye mål for fremtiden. Et mål er å nå 20% markedsandel i Oslo, et annet er å åpne flere kontorer. For å få til dette er vi avhengige av å lykkes med å rekruttere nok ambisiøse og motiverte kolleger. Derfor rekrutterer vi Account Managere gjennom hele året, men med to hoved introduksjoner. I august og januar.

Vi opererer ikke med søknadsfrist når vi rekrutterer Account Managere. Ettersom vi søker flere nye kolleger til felles oppstart, tar vi ingen sjanser og vil derfor intervjue og signere aktuelle kandidater fortløpende. Vi anbefaler deg med andre ord å søke med en gang hvis du er motivert for rollen, og skulle det være noe som gjør at du nøler oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss for en oppklarende prat.

Tips en venn