Vil du skape relasjoner i verdensklasse sammen med oss?

Er du en relasjonsbygger av rang som elsker å treffe nye mennesker? I så fall kan stillingen som Account Manager internt i Academic Work være noe for deg. Vi søker deg som er full av ambisjoner - og som alltid vil litt mer... Det kommer til å kreve hardt arbeid - men vi lover at det er verdt det!

ACCOUNT MANAGERS INTERNT!

Helt siden Academic Work så dagens lys har salg vært en bærebjelke i organisasjonen vår. Hver eneste dag jobber vi for å å levere førsteklasses tjenester til både nye og eksisterende kunder, og vår ambisjon er å bli kundenes soleklare førstevalg. For å fortsette fremgangen vår søker vi nå flere Account Managers til begge kontorene våre. Klikk på annonsene for å lese mer og å søke!


Har du en stjerne, har vi en iPad - skal vi bytte?

Academic Work leter etter Norges beste salgstalenter! Disse talentene vokser dessverre ikke på trær, det vet vi, men vi tror vi kan finne de i ditt nettverk! Kjenner du noen som alltid får med seg alle på sine påfunn? Noen som alltid overbeviser deg om at et alternativ er bedre enn et annet? En person med et initiativ og driv som aldri slutter å overraske deg? Da må du ta kontakt med oss. For om du tipser oss om en sånn person, og dette blir vår nye Account Manager – da gir vi deg en iPad som takk for hjelpen!

Send navn og kontaktopplysningene til den personen du vil tipse oss om til accountmanager@academicwork.no

Bli bedre kjent med oss!

For at du skal få et tydeligere bilde av hvem vi er som arbeidsgiver har vi skapt en egen karriereweb. Her får du se bilder, filmer og lese historier om medarbeiderne våre, og et lite innblikk i vår verden. Hjertelig velkommen inn! Klikk her for å besøke karriereweben vår.

We reward ambition!

Tips en venn