AM rollen og ansvaret du får

Julie Minsaas, Account Manager, 2 år i AW, Bachelor Journalistikk
Marius Jansen, Account Manager, 2 år i AW, Bachelor i Salg og markedsføringsledelse

«Ikke være redd for å by på deg selv. Sett deg klare mål, og ta rygg på de beste»

Ordene tilhører Julie Minsaas som startet i rollen som Account Manager for 2 år siden. Disse ordene er hennes tips til deg som ny AM. Sammen med blant andre Marius Jansen er de AM på teamet til Linus Sundin. Kulturen i Academic Work ser de på som unik. Det er en herlig prestasjonskultur, uten at de nødvendigvis føler på konkurranse. Du vil oppleve å bli sett, bli møtt med smil og energi hver morgen. På kontoret er det stor takhøyde, men likevel profesjonelt. Det er åpne dører, og fravær av hierarki. Dette gjør at du alltid kan benytte dine kollegers kunnskap og kompetanse.

Etter 2 år i rollen har begge to oppnådd mye, og de ser lyst på utviklingen. Du møter en variert arbeidsdag, hvor kjerneoppgavene er mye av det samme. Men utviklingsmulighetene internt gjør at man hele tiden strekker seg litt lenger, og vil litt mer. På teamet fordeler de oppgaver og oppfølging av forskjellig karakter, og de setter samarbeidet i teamet veldig høyt. Du blir belønnet for hardt arbeid, og det beste er at du i stor grad bestemmer og påvirker egen belønning.

«Det å treffe så mange forskjellige mennesker tilknyttet forskjellige bransjer og ulike roller for så å hjelpe dem bli litt bedre gjennom å rekruttere Young Professionals. Rett og slett få bestemme min egen arbeidsdag» svarer Marius når han blir spurt om hva som er det beste med rollen.

Tips en venn