Søk på stilling, område eller by

Ønsker du å motta tips om ledige stillinger Vi anbefaler deg å opprette jobbvarsel!

Opprett
ID: 14997606

JUNIOR PROSJEKTLEDER TIL DOVRE GROUP

Kort informasjon
  • By: Oslo
  • Omfang: Heltid, 08-16
  • Type stilling: Bemanning
  • Stillingskategori: Prosjektleder (teknologi)
  • Oppstartsdato: Snarest etter avtale

Er du en ambisiøs nyutdannet sivilingeniør og ønsker en unik karrierestart? Som stolt samarbeidspartner til Dovre Group Consulting er vi på jakt etter deg som ønsker å bli ekspert på styring og ledelse av store investeringsprosjekter.

Informasjon om stillingen

Du vil bli en del av et team av rådgivere med bred erfaring innen portefølje- og programledelse, prosjektledelse, kvalitetssikring og tredjepartsanalyser i forbindelse med evaluering av konsepter og gjennomføring av store prosjekter, usikkerhets- og risikostyring og offentlige anskaffelser. Gjennom prosjektene kommer du tett på beslutningstakerne i store og viktige organisasjoner, og bidrar til at det tas gode beslutninger om bruk av selskapenes og samfunnets midler. Gode muligheter for fast ansettelse for rett kandidat.

Arbeidsoppgaver

- Rådgivning til prosjekteiere om prosjektgjennomføring i både privat og offentlig sektor - Utarbeidelse av beslutningsunderlag for større investeringer - Ekstern kvalitetssikring av store investeringsprosjekter - Det arbeides alltid i team og som nyutdannet vil du raskt få viktige oppgaver i deres oppdrag - Gjennomføring av intervjuer - Prosessledelse og dokumentasjon av kvantitative og kvalitative analyser - Analyse - Utarbeidelse og kommunikasjon av presentasjoner og rapporter Du vil sammen med erfarne prosjektledere vokse raskt inn i rollen, på bakgrunn av en introduksjonsfase og opplæring basert på egenstudier, faglig veiledning og on the job-training.

Vi søker deg som

- Er nyutdannet sivilingeniør - Har gjennomført flere fag innen prosjektledelse - Kan vise til relevant erfaring fra prosjektarbeid gjennom studie eller jobb - Kan vise til sterke akademiske resultater (krav til karakter A eller B i samtlige fag) - Kommuniserer flytende på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig Rett kandidat for Dovre Group kombinerer analytiske evner, er god til å bygge relasjoner, tørr å tenke annerledes og har en sterk vilje til å lykkes i rollen. Hvis du i tillegg liker å stikke deg frem og ikke er redd for å presentere vanskelig budskap til krevende oppdragsgivere er dette jobben for deg. Vi ser frem til å motta din CV, søknad/motivasjonsbrev samt vitnemål. Vi er stolte av å være godkjent «Revidert Arbeidsgiver» (RA) av NHO. Det innebærer at vi har latt eksterne revisorer gå oss i sømmene, og som gjennom sin godkjennelse dokumenterer at vi følger våre forpliktelser, gjeldende lovverk og arbeidsgiverpraksis for deg som arbeidstaker. Vi tar arbeidsgiveransvaret på alvor!

Informasjon om bedriften

Dovre Group er med over 500 medarbeidere, hvorav halvparten i Norge, et av Norges største spesialistfirma innen prosjektledelse og forsyningsledelse. Dovre har gjennom snart 30 år opparbeidet en meget bred strategisk og operativ erfaring fra utvikling og gjennomføring av store komplekse prosjekter og anskaffelser. Dovre jobber for de største og mest krevende kundene innen privat og offentlig sektor i Norge og andre land. Les mer [her!](https://www.dovregroup.com/)

Søk

Hoa Thi Nguyen

Har du spørsmål vedrørende denne stillingen?

Hoa Thi Nguyen eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på hoa.nguyen@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 14997606