Ansette personer med økonomisk bakgrunn

Gjennom 20 års erfaring har vi bygget en enorm kunnskap og kompetanse rundt det å forene rett person med rett arbeidsplass – igjen og igjen, og det til riktig tid. I Academic Work har vi et eget team som hver dag jobber med å rekruttere og bemanne young professionals innen økonomi.  

Kontakt oss

Academic Work gir en bra oppfølging og har en god forståelse for kundens behov

Kundekontakt

Optimera

I 2017 ansatte vi over 220 young professionals med økonomisk bakgrunn hos våre samarbeidspartnere, noe som er et bevis på at vi kjenner kandidatmålgruppen veldig godt.

Så langt har vi hjulpet de aller fleste bransjer og ledere med å løse deres behov innen bemanning og rekruttering. Faktisk har vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere gitt over 120 000 young professionals en karrieremulighet.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker, eller ring oss på tlf. 21305301

Ved å fylle ut dette skjemaet og oppgi dine persondata samtykker du i å la oss håndtere dine personopplysninger. Du samtykker også i å tillate oss å kommunisere med deg via målrettede e-poster og invitasjoner. For mer informasjon vedrørende vår behandling av data, vennligst se vår personvernerklæring.

Tips en venn