ATEA "The Place to Be"

Hver eneste dag jobber ATEAs mer enn 1700 medarbeidere med å levere IT-infrastrukturløsninger i toppklasse til kunder over hele landet. Som medarbeider i ATEA vil du oppleve en kulturdrevet organisasjon der du blir involvert og engasjert i beslutningene som fattes. 
Nå søker vi sammen med ATEA en rekke nye talenter. Les mer under bildet.

Spennende arbeidsoppgaver og utfordringer venter hos ATEA, som er en av Europas største aktører i bransjen. ATEA kjennetegnes av en tydelig prestasjonskultur som både beskriver hvordan kunden settes i forsetet samtidig som at arbeidsplassen skal være en kilde til energi, kunnskap og samarbeid.

I ATEA blir du del av et miljø som er fullt av nysgjerrighet og driv. I takt med din egen utvikling kan du være trygg på at nye utfordringer venter, og det forventes dessuten at du selv aktivt bidrar til å utfordre og stille kritiske spørsmål. Siktemålet er alltid å drive utviklingen i ATEA videre!

Konsulent

Atea søker nå morgendagens IT-talenter som kan bidra til å gjøre selskapet mer robust. Er du genuint interessert i IT infrastruktur og ønsker å heve din spiss- og breddekompetanse, er det nettopp deg vi er ute etter, spesielt hvis du trigges av Sikkerhet, Hybride Dataromløsninger eller Cloud-løsninger. Les mer her for å vite hvordan du kan bli en av Ateas nye bølge av IT-konsulenter!


Support

Atea søker nyutdannede teknikere og montører med fagbrev innen IKT eller elektro. Med interesse og utviklingsambisjoner innenfor installasjoner, montering og det driftstekniske innenfor IT-infrastruktur kan du bidra til å gjøre selskapet mer robust. I tillegg forventes det at du griper flere muligheter til å utvikle både din spiss- og breddekompetanse. Les mer her!


Tips en venn