ATEA SØKER 15 NYE STJERNER SOM VIL LØFTE NORGE INN I FREMTIDEN

I samarbeid med Atea ser vi nå etter 15 ambisiøse teknologer som ønsker å jobbe som konsulenter. Vil du være en del av Ateas satsing på regionskontorene i Kongsberg, Drammen, Stokke, Arendal og Kristiansand?

Ledige stillinger i ATEA

 Atea er ett rådgivnings- og teknologiselskap som bruker kompetansen sin til å løfte Norge inn i fremtiden. Atea finnes over hele Norge og har dyktige medarbeidere innenfor alle områder av IT. I nært samarbeid med våre kunder og partnere utvikler Atea løsninger som neste generasjon kan være stolte av.

Atea driver målbevisst satsing på medarbeidernes utvikling, og vår viktigste oppgave er å skape bransjens beste arbeidsplass. Ateas kultur preges av våre verdier, en kultur der humor og kameratskap er helt naturlig. Gjennom kulturer skal Atea være The Place to Be. En kultur som har gjort Atea til Norges største leverandør av IT-løsninger. Vil du være med på å bygge Norge for fremtiden?

LEDIGE STILLINGER HOS ATEA

Hvilke av rollene under passer deg? Det er helt ok å søke flere av stillingene. Husk da på å legge inn korte motivasjonstekster til de enkelte stillingene. Har du venner fra studietiden eller de første årene i arbeidslivet? Oppfordre de også til å søke.

Bli bedre kjent med forretningsområdene: SikkerhetHybride dataromløsningerCloud-løsninger

Tips en venn