Velkommen til frokost med Academy

Under denne frokosten vil du lære hvordan du kan bruke accelerated learning som en del av din rekrutteringsstrategi, og hvordan lykkes med onboardingen av juniorutviklere. Les hele programmet under og meld deg på i dag.

Dato: 4. mars 2020
Tid: 08.00-09.30
Sted: Academic Work, Torgbygget, Nydalsveien 33

Frokost vil bli servert kl.08.00 og presentasjonen starter kl.08.30. Det vil være mulig å stille spørsmål og prate med foredragsholderne både før og etter presentasjonene.

Informasjon om innhold

Johan Back Persson, Managing Director i Academy Norge vil fortelle kort om Academy og om hvorfor accelerated learning fungerer. I tillegg vil Cecilie Nøring, Academy Recruiter Specialist i Academic Work, snakke om rekrutteringsprosessen, utvelgelsen og bakgrunnen til kandidatene.

Terje Aas Høias i Payex, har ansatt kandidater fra den første Academy klassen i Norge. Han vil fortelle om hvordan Payex jobber for å lykkes med onboardingen av junior utviklere.
payex


Stian Lindhom er selvstendig konsulent og er utdannet B.Sc IKT ved UiA. Han har jobbet som utvikler og arkitekt siden 2009 med særlig god erfaring innen media- og telekombransjen. Stian er hovedlærer for Java klassen som uteksamineres våren 2020, og vil fortelle om utdanningsløpet og hvilken kunnskap kandidatene sitter igjen med etter programmet.

Her kan du lese om alle våre pågående og kommende program.

enter image description here

Academy - a part of Academic Work

Digitalisering og ny teknologi har endret arbeidsmarkedet på mange måter. Nye jobber og næringer er opprettet, mens andre legges ned. For å møte kompetansebehovet innen IT i det norske arbeidsmarkedet, må utdanningen effektiviseres. Vår løsning er Academy og accelerated learning programmer. En ny type intensiv utdanning som er effektiv både i læring og lengde. Gjennom skreddersydde programmer tilpasset bransjer med mangel på kvalifisert kompetanse og kandidater, slik som IT, teknologi og økonomi, utdanner vi de rette menneskene på kun 12 uker.

Mangfold i IT og teknologi bransjen

Vi jobber for et rikere mangfold i IT og teknologi bransjen. I 2019 var 47% av kandidatene som uteksaminerte Academy i Norge kvinner. Med vårt accelerated learning program øker vi ikke bare antallet kvinner til IT og teknologi bransjen, vi tilføyer også mennesker fra forskjellige bakgrunner og jobber. Vi vet at mangfoldet beriker vår virksomhet og gir bedre muligheter for utvikling. Vi er overbevist om at forskjeller blant mennesker skaper et dynamisk arbeidsklima som fremmer nye ideer, perspektiver og praksis for måten vi gjør ting på.

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan Academy kan hjelpe din bedrift? Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker det, eller ring oss på tlf. 230 09 070

Er du en kandidat som gjerne ønsker å gå på Academy? Du kan lese mer om Academy her. Du kan dessverre ikke søke deg til Academy eller komme i kontakt med en av våre Academy-rekrutterere gjennom dette skjemaet.

Del artikkelen