Har du behov for ny medarbeider innen IT?

IT er et viktig kompetanseområde for oss. Vi jobber kontinuerlig med å øke vårt nettverk av IT-kandidater for alltid å kunne møte kundenes behov. En viktig del av dette arbeidet er våre lange og tette samarbeid med høyskoler og universiteter over hele landet.

Kontakt oss

Nå IT-talentene før karrieren starter

Vi når ikke talentene tidlig i karrieren. Vi når dem før karrieren virkelig starter. Fra første dag på campus er vi tilstede, slik sikrer vi at Academic Work er oppdater på hvilke ferdigheter og kunnskap kandidatene besitter. Deres driv og ambisjoner for videre karriere får vi med på kjøpet og det er selvfølgelig like viktig.

Fordeler med å bemanne eller rekruttere via oss

Vi kan målgruppen - Gjennom lang erfaring kjenner vi målgruppen ut og inn. Vi har mange etablerte samarbeidsrelasjoner med høyskoler og universiteter rundt om i landet, noe som gjør at vi kan nå den etterspurte kompetansen. På den måten kan vi raskt identifisere hvilke kandidater som har rett IT-kompetanse for den aktuelle stillingen.

Identifiserer fremtidige medarbeidere - Vi hjelper deg med å finne fremtidens medarbeidere enten du ønsker å leie inn eller fast ansette kandidaten. Gjennom en tett dialog med dere i oppstartsfasen minimaliserer vi risikoen for feilansettelser. Hvis du som kunde føler deg usikker på hvor langsiktig ditt personalbehov er anbefaler vi en bemanningsløsning.

En nøye gjennomarbeidet rekrutteringsprosess – Vi arbeider med utgangspunkt i en kompetansebasert rekrutteringsprosess, hvor du som kunde får mulighet til å kartlegge hvilke personlige egenskaper og kvalifikasjoner som er viktige for din bedrift og for den spesifikke stillingen.

Eksempler på områder innen IT hvor vi løser ditt behov

Prosjektledelse

Ny medarbeider innen IT?

Så langt har vi hjulpet de aller fleste bransjer og ledere med å løse deres behov innen bemanning og rekruttering. Faktisk har vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere gitt over 130 000 young professionals en karrieremulighet. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Del artikkelen