Har du behov for ny medarbeider innen IT?

IT er et viktig kompetanseområde for oss. Vi jobber kontinuerlig med å øke vårt nettverk av IT-kandidater for alltid å kunne møte kundenes behov. En viktig del av dette arbeidet er våre lange og tette samarbeid med høyskoler og universiteter over hele landet.

Kontakt oss

Nå IT-talentene før karrieren starter

Vi når ikke talentene tidlig i karrieren. Vi når dem før karrieren virkelig starter. Fra første dag på campus er vi tilstede, slik sikrer vi at Academic Work er oppdater på hvilke ferdigheter og kunnskap kandidatene besitter. Deres driv og ambisjoner for videre karriere får vi med på kjøpet og det er selvfølgelig like viktig. Det vi ser er at alle jager de samme kandidatene og at det samtidig kan finnes en gruppe programmerere som står nærmest urørt, nemlig de som fortsatt studerer. Les mer om hvordan du kan nå IT kandidatene på en langsiktig og effektiv tilnærming.

«Veldig profesjonelle, løsningsorienterte, hyggelige og godt organisert gjeng. Flinke på å spesifisere behovet og så finne kandidater som passer rollen. Detaljert og effektiv rekrutteringsprosess. Vi får veldig god oversikt over hver kandidat Academic Work sender over og vi trenger sjeldent å følge opp for å få mer informasjon. Dette gjør prosessen veldig effektiv allerede fra første introduksjon.»
–Mohammad Yasin, Head of Microsoft Development
enter image description here

Fordeler med å bemanne eller rekruttere gjennom Academic Work

Vår visjon er å bli alle kunders første valg når det melder seg et behov for bemanning eller rekruttering. Vi vet at våre kunder har forskjellige ønsker, behov og mål. Derfor ønsker vi i samarbeid med deg å finne den løsningen som til enhver tid er best for deg. Om du er usikker på hvordan du vil gå frem, har vi lang erfaring i faget og kan tilby en rekke forskjellige tjenester slik at du ender opp med en løsning hvor du er helt fornøyd. Les mer om hvorfor du skal velge oss.

Vi kan målgruppen

Gjennom lang erfaring kjenner vi målgruppen ut og inn. Vi har mange etablerte samarbeidsrelasjoner med høyskoler og universiteter rundt om i landet, noe som gjør at vi kan nå den etterspurte kompetansen. På den måten kan vi raskt identifisere hvilke kandidater som har rett IT-kompetanse for den aktuelle stillingen.

Identifiserer fremtidige medarbeidere

Vi hjelper deg med å finne fremtidens medarbeidere enten du ønsker å leie inn eller fast ansette kandidaten. Gjennom en tett dialog med dere i oppstartsfasen minimaliserer vi risikoen for feilansettelser. Hvis du som kunde føler deg usikker på hvor langsiktig ditt personalbehov er anbefaler vi en bemanningsløsning.

En nøye gjennomarbeidet rekrutteringsprosess

Vi arbeider med utgangspunkt i en kompetansebasert rekrutteringsprosess, hvor du som kunde får mulighet til å kartlegge hvilke personlige egenskaper og kvalifikasjoner som er viktige for din bedrift og for den spesifikke stillingen.
Lær mer om vår rekrutteringsprosess her.

Ny medarbeider innen IT?

Så langt har vi hjulpet de aller fleste bransjer og ledere med å løse deres behov innen bemanning og rekruttering. Faktisk har vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere gitt over 130 000 young professionals en karrieremulighet. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Del artikkelen