Behøver du nye medarbeidere til din administrasjonsavdeling?

Ser du etter en ny medarbeider til administrasjonsavdelingen i bedriften din? Hos Academic Work har vi arbeidet med bemanning i mange år og har derfor opparbeidet oss solid kompetanse på dette feltet. Vi lager skreddersydde løsninger for bedriften din og er en pålitelig partner gjennom hele bemanningsprosessen. Vi tilbyr både midlertidig og langsiktig bemanning, alt etter hva du og bedriften din trenger.

Kontakt oss i dag

Hvorfor velge et bemanningsbyrå til administrasjon

Det kan noen ganger være vanskelig å anslå hvor lenge et prosjekt kommer til å vare og hvor mange medarbeidere som trengs i bedriften til ulike tider. Bemanning på fulltid eller deltid kan være en glimrende måte å løse dette problemet på. Bemanning er en enkel og fleksibel løsning for å sikre at behovet på kontoret er dekket. Når du bruker Academic Work som din bemanningspartner vil du få hjelp fra våre dyktige rekrutterere, som er eksperter på området og tar ansvaret for hele prosessen. Dersom behovene på kontoret ditt endrer seg og du trenger en stilling over lengre tid, kan vi se på muligheten for å gjøre om bemanningen til rekruttering. Skal du rekruttere til administrasjon? Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg.

3 grunner til at Academic Work bør bli din bemanningspartner:

  1. Vi er eksperter på young professionals–studenter og nyutdannede som er i starten av sin karriere. Vi tror at dette er en svært viktig målgruppe som vil få stor påvirkning innenformange bransjer.
  2. Vi har vært i bemanningsbransjen i over 20 år og opparbeidet oss inngående og verdifull kunnskap og kompetanse om hvordan man håndterer bemanningsprosesser på best mulig måte.
  3. Kundene er svært viktige for oss og er alltid i fokus. Vi arbeider hardt for å oppfylle behovene til kundene våre og for å skape best mulig resultat.

Vi har lang erfaring med bemanning til mange stillinger innen administrasjon

Vi vet hvor viktig det er å ha de riktige menneskene på riktig sted, og alle administrative funksjoner er viktige for at en bedrift skal fungere. Når bedriften har de rette medarbeiderne, har den de beste forutsetningene for å lykkes og det er her vi ønsker å bidra. Tidligere har vi hjulpet bedrifter med bemanning av administratorer, kundeservice, forretningsstøtte, koordinatorer eller prosjektledere innen administrasjon. Her kan du også lese mer om bemanning til kontor eller kundeservice.

Del artikkelen