Bemanning til deres HR-avdeling?

HR-avdelingen i en bedrift er viktig på mange måter. Den har en viktig rolle i utviklingen av organisasjonen og håndterer oppgaver som rekruttering, kompetanseutvikling og velferd for personalet. Academic Work kan hjelpe deg når bedriften trenger en ny medarbeider til HR. Vi har mange års erfaring og erfarne rekrutterere som sikrer deg et best mulig resultat.

Kontakt oss og la oss vite hvordan vi kan hjelpe deg!

Hvorfor velge en bemanningsløsning til HR-stillinger?

Bemanning er den beste og enkleste løsningen dersom bedriften din møter situasjoner hvor du trenger å bemanne en stilling raskt, har større arbeidsmengde enn vanlig eller trenger å fylle en midlertidig stilling. Vi vet at behovet for bemanning kan variere fra tid til annen og at det i disse periodene kan være et godt alternativ å bruke bemanningsløsninger for å få tak i kompetansen du trenger – når du trenger den. I Academic Work håndterer vi rekrutteringsprosessen, men du vil alltid kunne velge den best egnede kandidaten etter at vi har gjort et grundig forhåndsutvalg. Dersom du senere ser at det er åpning for en permanent stilling i bedriften og er fornøyd med konsulenten, er det muligheter å leie først og rekruttere senere.

HR-stillinger vi har erfaring med bemanning

Academic Work har vært i bemanningsbransjen gjennom mange år og har samarbeidet med mange kunder. Vi har hjulpet mange bedrifter med ulike typer stillinger og våre rekrutterere er spesialisert innen ulike forretningsområder for å sikre at de er eksperter innen det de arbeider med.

Noen av stillingene vi tidligere har funnet talenter til:

  • Rekrutterer
  • Rekrutteringsassistent
  • HR-aministrator
  • HR-spesialist
  • Human Resources
  • Talent Acquisition Specialist
  • Talent Acquistion Manager
  • HR-generalist
  • HR-koordinator

Ikke nøl med å kontakte oss dersom vi kan hjelpe deg med noen av disse eller andre stillinger innen HR. Vi tilbyr også bemanning til kontor og bemanning til administrasjon.

Hvorfor velge Academic Work som bemanningsbyrå innen HR

Vi er lidenskapelig opptatt av å hjelpe bedrifter til å utvikle seg og young professionals til å vokse. Siden vi startet virksomheten har vi hatt young professionals som vår målgruppe. Vi er overbevist om at deres ambisjoner og nysgjerrighet vil være en fordel for mange bedrifter. Young professionals er studenter og akademikere som er i starten av sin karriere, som innehar den nyeste kompetansen og en driv som er verdifull for alle bedrifter. Vi har et stort nettverk av disse kandidatene. Vår ambisjon + ressurserer = et pålitelig bemanningsbyrå.

Kontakt oss

Har bedriften din behov for personale? Ring oss på tlf. 21 30 53 01. Eller fyll ut opplysningene dine under, så tar vi kontakt med deg og ser på hvordan akkurat ditt behov for personale ser ut, uansett om det er nå eller i fremtiden.

Del artikkelen