Har du behov for bemanning innen industri?

Ser du etter et bemanningsbyrå innen industri som hjelpe deg å styrke arbeidskapasiteten? Academic Work er et bemannings-og rekrutteringsbyrå som kan hjelpe deg i slike situasjoner. Vi har erfarne rekrutterere og en kvalitetssikret rekrutteringsprosess og kan derfor garantere deg en solid rekrutteringsprosess og høy tilfredshet med konsulentene gjennom hele ansettelsesperioden.

Kontakt oss i dag

Industristillinger som Academic Work kan bemanne

I løpet av årene vi har vært i bemanningsindustrien har vi samlet mye viktig kompetanse når det gjelder bemanning. Her er noen av områdene innenfor industribransjen som vi kan hjelpe deg med:

  • Tilvirkning av råvarer
  • Forskning og utvikling
  • Distribusjon
  • Bygg og anlegg
  • Produksjon

Vi tilbyr også bemanning til IT og teknologi.

Hvorfor velge Academic Work som bemanningsbyrå for industri?

Det er viktig for oss at når du velger et bemanningsbyrå du skal samarbeide med, er dette noen du kan stole på. Vi jobber hardt og har en sterk ambisjon om å ha de mest fornøyde kundene i bransjen, noe vi også har kommet langt på vei med. En av våre viktigste suksessfaktorer er forholdet til og kunnskapen vi har om young professionals–studenter og akademikere som er i starten av sin karriere. Disse har vært vår viktigste målgruppe siden begynnelsen. Innen industribransjen betyr dette at vi har tett kontakt med studenter på forskjellige teknologiområder helt fra begynnelsen av studiene, med forskjellige arrangement og ulike former for samarbeid.
Trenger du bemanning til produksjon? Vi hjelper deg gjerne!

Bemanning eller rekruttering?

Har du et langsiktig eller kortsiktig behov for personale? Kanskje er du ikke helt sikker på hva du trenger og ønsker noe som er fleksibelt? Avhengig av hvordan du svarer på disse spørsmålene vil bemanning eller rekruttering være det beste alternativet. Rekruttering er det perfekte valget når du vet at du har et langsiktig behov og trenger hjelp til rekrutteringsprosessen, kanskje på grunn av mangel på tid eller ressurser. Her kan du lese mer om hvordan vi kan hjelpe deg med rekruttering til industri. Dersom du imidlertid har et kortsiktig behov og trenger en fleksibel løsning, er bemanning rett vei å gå. Du kan da velge hvor mange ansatte som trengs, avhengig av om du har en større arbeidsbelastning eller kanskje trenger å fylle et midlertidig hull.

Kontakt oss

Har bedriften din behov for personale? Ring oss på tlf. 21 30 53 01. Eller fyll ut opplysningene dine under, så tar vi kontakt med deg og ser på hvordan akkurat ditt behov for personale ser ut, uansett om det er nå eller i fremtiden.

Del artikkelen