Bemanning innen logistikk

Dyktige ansatte er viktig i alle bedrifter og avgjørende for bedriftens utvikling. Trenger du hjelp med bemanning til stillinger som speditør, transport, distribusjon eller lager? På Academic Work har vi lang erfaring innen bemannings- og rekrutteringsbransjen og vi er stolt over å være kåret til årets rekrutteringsbyrå to år på rad!

Kontakt oss for mer informasjon

Hvorfor bør du bruke et bemanningsbyrå til å fylle stillinger innen logistikk?

Bemanning er når du leier den riktige bemanningen med den riktige kompetansen. Bemanningsbehovet innen logistikk kan variere fra tid til annen. Når det gjør det, kan det være en god løsning å få hjelp fra et bemanningsbyrå. Bemanning er en fleksibel og enkel måte å kontrollere bedriftens kostnader på, og du får også hjelp til å håndtere arbeidsgiveransvaret fra Academic Work.

Våre rekrutterere håndterer rekrutteringsprosessen og sørger for å finne riktig person til jobben. Bemanning er et utmerket verktøy som vil hjelpe deg til å ha riktig bemanning ved alle anledninger og som samtidig gir deg muligheten til å fokusere på din kjernevirksomhet.
Har du behov for bemanningsbyrå til lager? Vi hjelper deg gjerne.

Stillinger innen logistikk som tidligere er blitt bemannet

Det å være et bemanningsbyrå og jobbe med stillinger innen logistikk er ikke noe som er nytt for oss. Vi har lang erfaring i bemannings- og rekrutteringsbransjen og kunnskap om hvilken kompetanse som trengs i de ulike markedene. Vi kan også hjelpe deg med bemanning til lager og bemanning til innkjøp.

Noen av stillingen vi har erfaring med å bemanne

  • Logistikkoordinator
  • Lager
  • Produksjonsplanlegger
  • Speditør
  • Transport
  • Transportplanlegger
  • Servicekoordinator
  • Lagerplanlegger

Academic Work er hjemmet for young professionals

Ambisjoner, ny kunnskap og nyskjerrighet - dette er bare noen av egenskapene som young professionals bidrar med i markedet. Med young professionals mener vi studenter eller akademikere som er i starten av sin karriere og vi er eksperter på denne målgruppen. De er en viktig investering for fremtiden og vil bli en stor ressurs for alle bedrifter. Vi har laget attraksjonsindeksen Young Professional Attraction Index (YPAI) sammen med Kantar Sifo for å kartlegge hva young professionals verdsetter når de velger en arbeidsgiver. Basert på denne kan bedriftene lære og utvikle bedriftene sine slik at de tiltrekker seg den beste bemanningen. Dette er noe som gjelder for alle forretningsområder. Takket være YPAI har Academic Work opparbeidet en kunnskap som er unik for et bemanningsbyrå.

Kontakt oss

Har bedriften din behov for personale? Ring oss på tlf. 21 30 53 01. Eller fyll ut opplysningene dine under, så tar vi kontakt med deg og ser på hvordan akkurat ditt behov for personale ser ut, uansett om det er nå eller i fremtiden.

Del artikkelen