Bemanning til kommunikasjon – la oss hjelpe deg!

Enten det gjelder informasjon, PR eller media kan Academic Work hjelpe deg med bemanning innen kommunikasjon. Vi har et stort nettverk av kandidater og spesialiserte rekrutterere som kan tilby deg en fleksibel og enkel bemanningsløsning for bedriften din.

Kontakt oss i dag

Trenger du bemanning innen kommunikasjon?

Gode folk skaper gode bedrifter – fantastiske folk skaper fantastiske bedrifter. Academic Work har lang erfaring innen bemanning og rekruttering, og vi er eksperter i målgruppen young professionals. Young professionals er fremtiden, og det å finne de riktige kandidatene til den rette bedriftene er vår lidenskap. Markedet blir stadig mer konkurransepreget og det å finne riktig personell er ikke alltid enkelt. Dersom du trenger hjelp til bemanning innen kommunikasjon har du kommet til riktig sted. Vi kan også bidra til rekruttering innen kommunikasjon.

Hvorfor bruke et bemanningsbyrå når du søker nye kommunikasjonsmedarbeidere?

Bruk av bemanningsbyrå er effektivt på mange måter. Det kan være et godt verktøy for å ha kontroll på kostnadene og ha tilgang til fleksible ressurser i bedriften. Når du benytter deg av bemanningstjenester, kan du velge ansatte på fulltid eller deltid. Deltidsansatte gir økt fleksibilitet og effektivitet blant personalet. For eksempel i hektiske perioder eller ved sykemelding kan det være perfekt å ha deltidsansatte. Fulltidsbemanning er et godt valg når du har behov for mer bemanning i en periode og ønsker å leie bemanning på full tid. En ekstra fordel er at vi håndterer hele prosessen mens du kan fokusere på kjernevirksomheten din.

Hvilke stillinger innen kommunikasjon trenger du bemanning til?

Vi lager alltid en unik kravprofil basert på hva bedriften din trenger og har en solid rekrutteringsprosess for å sikre best mulig resultat. Her er noen eksempler på stillinger som vi kan hjelpe deg å finne bemanning til:

  • Kommunikasjonsmedarbeider
  • Prosjektleder innen media
  • Koordinator innen markedsføring eller sosiale media
  • Tekstforfatter
  • Kommunikasjonsspesialist
  • Innholdsansvarlig

Er du mer interessert i å finne en ny medarbeider innen markedsføring? Les mer om bemanning til markedsføring.

Del artikkelen