Har du behov for bemanning til kontor?

Dersom du trenger en ny ansatt til kontoret eller administrasjonen har du kommet til riktig sted. Academic Work har lang erfaring med bemanning og med vår kunnskap kan vi hjelpe deg på best mulig måte. Våre rekrutterere er eksperter innen ulike forretningsområder og kan lage skreddersydde løsninger som passer til det du er ute etter.

Kom i kontakt med en rekrutterer i dag!

Behov for midlertidig bemanning eller trenger du å balansere hektiske perioder på kontoret?

Arbeidsmengden back-office er noen ganger vanskelig å forutse og behovet for ekstra arbeidskraft kan plutselig oppstå. Foreldrepermisjoner, endringer i organisasjonen, høysesong eller en stor ordre kan dukke opp. For å sikre fleksibilitet og god service er det viktig å ha kontorbemanning som fungerer, og her kan Academic Work hjelpe deg. Vi er et bemanningsbyrå og kan hjelpe deg med kontorstillinger som kontorleder, resepsjonist, kontorassistent, medarbeider kundeservice eller administrasjonsmedarbeider. Dersom behovet viser seg å være langsiktig, er det mulig å rekruttere medarbeideren i bemanningsperioden. Vi bidrar også med rekruttering til kontor.

Hvorfor bruke et bemanningsbyrå til kontor-eller administrasjonsstillinger?

Det er mange fordeler ved å bruke et bemanningsbyrå. Sammen med våre rekrutterere lager du en kravprofil, deretter tar vi i Academic Work oss av rekrutteringsprosessen. Selv etter at prosessen er over og den nye medarbeideren er i gang på kontoret ditt, håndterer Academic Work alt papirarbeid som lønn, tidsrapportering og andre administrasjonsoppgaver. Dette gir bedriften din mer tid til å fokusere på kjernevirksomheten. I tillegg er det en fleksibel og kostnadseffektiv måte å sørge for å ha riktig bemanning når det trengs. Academic Work har vært i bransjen i mange år og vi arbeider alltid hardt for å tilfredsstille våre kunder.

En av mange grunner til å velge Academic Work til bemanning av kontor

Academic Work har fokusert på young professionals siden starten –akademikere eller mennesker som er i begynnelsen av sin karriere, alder spiller ingen rolle. Vi tror at young professionals har den riktige kompetansen som bedriftene trenger for å fortsette å utvikle seg. De er bevisst på sin markedsverdi og en beslutning om å bli ansatt er godt gjennomtenkt. På grunn av dette har vi laget undersøkelsen YPAI –young professional attraction index rettet mot bedrifter, for å lære hva som tiltrekker og skaper et forhold til denne viktige målgruppen.

Vi har inngående kjennskap til denne målgruppen og tror at det er noe som bedriften din kan nyte godt av når du bruker oss som din partner. Les mer om bemanning til administrasjon eller bemanning til kundeservice.

Kontakt oss

Har bedriften din behov for personale? Ring oss på tlf. 21 30 53 01. Eller fyll ut opplysningene dine under, så tar vi kontakt med deg og ser på hvordan akkurat ditt behov for personale ser ut, uansett om det er nå eller i fremtiden.

Del artikkelen