Bemanning til kundeservice – vi kan hjelpe deg!

Motiverte og kundeorienterte medarbeidere innen kundeservice er avgjørende for mange bedrifters suksess. Det å snakke med en kundeservice-medarbeider ansikt til ansikt, på nett eller via telefon, er din mulighet til å imponere kunden med personlig kontakt. Vi hjelper deg med bemanning av kundeservice medarbeidere.

Kontakt oss i dag.

Når er det lurt å bruke et bemanningsbyrå til kundeservice?

Kundeservice er en arbeidsintensiv industri. Med et stort antall ansatte blir det også mer gjennomtrekk, høyere antall sykefravær og familierelaterte permisjoner. Det å finne vikarer i ferieperioder eller perioder med høyt arbeidspress kan ta mye av tiden til personalansvarlige i bedriften. Ved bruk av våre bemanningstjenester i situasjoner hvor behovet for personale er midlertidig, kan spare deg for både tid og personalressurser. Alle kostnader for potensielt sykefravær, ferier osv. er inkludert i timeprisen. Når du bruker bemanningstjenester, vil du alltid kun betale for de reelle arbeidstimene til personen som er ansatt.

Rekruttere eller bemanne?

Dersom personalbehovet skulle vise seg å bli langvarig, kan du etablere et ansettelsesforhold for medarbeiderne om du skulle ønske det i løpet av den avtalte bemanningsperioden. Dersom du allerede vet at du har et langsiktig behov og trenger hjelp til rekruttering for din kundeserviceavdeling, finner du mer informasjon her.

Ansikt til ansikt kundeservice, callsenter eller chat?

De fleste bedrifter betjener sine kunder gjennom ulike kanaler, både på digitale flater og gjennom fysiske møter. Kundenes forventninger til servicenivå er høye og det er svært viktig at også midlertidig ansatte er motiverte og oppdaterte i bedriftens virksomhet for å kunne gi best mulig service. Både for bemanning og rekruttering velger vi alltid spesifikt ut den rette personen til jobben, gjennom en kvalitetssikret og atferdsbasert rekrutteringsprosess. På denne måten kan du være trygg på å finne personen som passer inn i bedriften din. Strekker behovet ditt seg til bemanning til kontor eller administrasjon? Vi hjelper deg gjerne.

Nedenfor følger noen eksempler over kompetanseområder vi kan bistå med:


- Resepsjonist
- Resepsjonssjef
- Medarbeider kundeservice
- Chat-medarbeider
- Leder kundeservice
- Kundeservice-spesialist
- Callsenter-bemanning

La oss finne din neste medarbeider

Våre rekrutteringseksperter frigjør din tid slik at du kan fokusere på dine kjerneoppgaver. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Del artikkelen