Bemanning og rekruttering av arbeidsledere

Arbeidslederen har en utrolig viktig rolle på arbeidsplassen. En arbeidsleder har ofte ansvar for å lede, styre og fordele oppgaver innenfor bedriften og ulike prosjekter. Det er ikke alltid enkelt å finne riktig person med riktig kompetanse for slike oppgaver. Vi hos Academic Work hjelper deg. Vi har rekrutterere som er tekniske eksperter og et stort digitalt nettverk av kandidater.

Kontakt oss i dag

Rask og smidig bemanning og rekruttering av arbeidsledere

Når nye prosjekter ramler inn til bedriften, kan det raskt dukke opp behov for mer personale. Det å finne en kompetent arbeidsleder raskt som er riktig for oppdraget, kan bli en utfordring. Gjennom å velge Academic Work til bemanning eller rekruttering får du hjelp til å sette opp en kravprofil for stillingen. Vi håndterer så rekrutteringsprosessen og intervjuene frem til kandidaten presenteres for deg.

Med bemanning ansettes kandidaten hos oss og du leier inn etter behov. Med rekruttering hjelper vi til med rekrutteringsprosessen og deretter ansettes kandidaten direkte hos deg. Vi hjelper til med å løse vanskelige kravprofiler og sørger for at du får riktig kompetanse til bedriften din.

Vår fordel - et nettverk av young professionals

I et marked som er svært konkurranseutsatt, kan det være vanskelig å synes og høres. Noe som også kan være en utfordring er å synes og høres for de riktige kandidatene. Nisjen vår er young professionals - studenter og akademikere som er i starten av sin karriere. Vi har gjennom våre mange år i bransjen bygget opp en sterk relasjon til denne målgruppen. Det å få hjelp fra Academic Work innebærer at du som bedrift får tilgang til et stort nettverk av young professionals. Nettverket letter naturligvis rekrutteringsprosessen og det blir enklere å finne en passende kandidat til stillingen.

Rekruttere arbeidsleder eller en annen stilling?

Vi har siden starten hjulpet bedrifter med bemanning og rekruttering til tekniske stillinger. Våre rekrutterere er eksperter innenfor ulike forretningsområder og har den riktige kunnskapen for å gjennomføre de beste rekrutteringsprosessene. Vi hjelper deg med alt fra å finne arbeidsledere innen bygg og anlegg eller prosjektledere innen industri til å ansette stillinger som plassjef.

Kontakt oss

Har bedriften din behov for personale? Ring oss på tlf. 21 30 53 01. Eller fyll ut opplysningene dine under, så tar vi kontakt med deg og ser på hvordan akkurat ditt behov for personale ser ut, uansett om det er nå eller i fremtiden.

Del artikkelen