Bemanning og rekruttering av arkitekter

Det å skape bygninger, rom og miljø er en del av arkitektens hverdag. En følelse for det estetiske og kreativitet er viktige byggesteiner hos arkitekten. En dyktig arkitekt tar imidlertid hensyn til mer enn bare det estetiske. Tekniske, økonomiske og funksjonelle forutsetninger bør også være med i planen. Vi hjelper deg gjerne med å finne en dyktig arkitekt for at prosjektet ditt skal bli så vellykket som mulig.

Kontakt oss i dag!

Hvordan kan Academic Work bistå med bemanning eller rekruttering av arkitekter?

Arkitektyrket krever utstrakt kunnskap. En dyktig arkitekt har evne til å se helhet, kompetanse innen form og design og stor tolmodighet. En arkitekt må også kunne se alle de ulike delene av et prosjekt, enten det er lite eller stort. Academic Work hjelper deg slik at du kan finne den arktitekten som passer best inn akkurat hos deg. Våre rekrutterer er eksperter innen ulike forretningsområder og brenner for å hjelpe bedrifter til å finne riktig kompetanse. Vi bistår gjennom hele rekrutteringsprosessen fra begynnelse til slutt. Gjennom nettverket vårt av young professionals har vi en sterk kandidatbase som skaper gode rekrutteringsmuligheter.

Vi bemanner og rekrutterer også byggingeniør samt CAD-konstruktør.

Young professionals innenfor arkitektyrket

Vi er home of young professionals. Gjennom årene i bransjen har vi lært å kjenne denne målgruppen, vet hva de kan og hvilke ambisjoner de har. Young professionals er studenter og akademikere som er i starten av sin karriere, med opptil fem års erfaring i arbeidslivet. De har en sterk driv og er nyskjerrige. Selv om arkitektyrket er et yrke som i mange tilfeller krever erfaring, tror vi at det er en investering for fremtiden å ansette young professionals - det er jo de som kommer til å ta over når neste generasjon går ut i pensjon. Young professionals har ingenting med alder å gjøre, det handler om noen som er ny, eller relativt ny, i arbeidslivet.

Bemanning eller rekruttering av arkitekt?

Om du leter etter en sivilarkitekt, IT arkitekt, byggingeniør, teknisk tegner eller interiørarkitekt så er vi klare til å hjelpe deg med enten bemanning eller rekruttering. Bemanning innebærer at vi ut fra din kravprofil håndterer hele rekrutteringsprosessen fra start til mål. Kandidaten ansettes så av Academic Work og arbeider som en konsulent for å dekke behovet i bedriften din. Ved å bruke rekrutteringstjenesten vår, håndterer vi rekrutteringsprosessen, og etter at den er gjennomført ansettes den beste kandidaten direkte hos deg, Vi hjelper deg med vår ekspertise innenfor rekruttering og du får den best egnede til oppdraget som ansatt hos deg!

Kontakt oss

Har bedriften din behov for personale? Fyll ut opplysningene dine nedenfor så tar vi kontakt med deg og ser på hvordan akkurat ditt personalbehov ser ut, uansett om det gjelder nå eller lenger frem i tid. Eller nå oss på tlf. 21 30 53 01

Del artikkelen