Behov for bemanning og rekruttering av automasjonsingeniører?

Produksjon som stadig blir mer automatisert og industriroboter som blir mer velutviklede krever dyktige ingeniører. Vi hjelper deg med å finne riktig kompetanse på en smidig og rask måte. Vi har lang erfaring i bransjen og rekruttere som er eksperter på tekniske tjenester. Kontakt oss så finner vi en løsning som er skreddersydd ditt behov!

Kontakt oss!

Konkurranse om de beste automasjonsingeniørerene på markedet

En automatiseringsingeniør har ofte et stort ansvar på arbeidsplassen. Automatisk styrte anlegg og roboter må utvikles, programmeres og vedlikeholdes. Automasjonsingeniøren skal ha kunnskap om hvordan man lokaliserer feil og løser dem, hvordan man anvender måleinstrumenter for elektriske målinger, samt ta frem nye tekniske løsninger.

En automasjonsingeniør kan gå mange ulike veier, og det er mange bedrifter som konkurrerer om de dyktigste. Vi hjelper til med bemanning og rekruttering innenfor området. Via oss får du tilgang til et stort nettverk av kvalifiserte kandidater og vi hjelper deg med å bli synlig på markedet.

Vi bemanner og rekrutterer også tjenester som mekanisk ingeniør og maskiningeniør.

Nettverk av young professionals til ingeniøryrker

Gjennom årene våre i bransjen har vi skapt og bygd opp en relasjon til young professionals - studenter og nyutdannede som er i starten av sin karriere. I og med at konkurransen om de dyktigste ingeniørene i dag er så høy, kan det være vanskelig å nå ut til de riktige kandidatene. Når du samarbeider med oss hjelper vi ikke bare til med rekrutteringsprosessen, du får også tilgang til en unik database av kandidater. Young professionals sitter på ny kunnskap og en driv som er viktig for markedet. Det er de som kommer til å ta over når neste generasjon går ut i pensjon og vi tror sterkt på at de er en viktig fremtidsinvestering.

Bemanning eller rekruttering av automasjonsingeniør?

Trenger du en byggingeniør, maskiningeniør eller automatiseringsingeniør på deltid eller heltid? Avhengig av hvordan behovet ditt ser ut, kan bemanning eller rekruttering være effektivt. Bemanning er en fleksibel måte å ansette en ny ingeniør til bedriften din på når behovet er kortsiktig. Personen blir ansatt via Academic Work og du leier inn konsulenten etter behov. Med rekruttering hjelper vi deg å finne riktig person som senere blir ansatt direkte hos deg. Sammen skaper vi en kravprofil ut fra hva du trenger og så håndterer vi hele krektrutteringsprosessen. Ved mer kompliserte kravprofiler har vi ressursene som kreves for å finne riktig person til akkurat din bedrift.

Del artikkelen