Er du på utkikk etter bemanning eller rekruttering av elektroingeniør?

Elektroteknikk har vært utrolig viktig for den tekniske utviklingen. Elbiler, solceller og mobiltelefoner har alle sitt utgangspunkt i elektroteknikk, og den kommer fortsatt til å være avgjørende for utviklingen i fremtiden. For mange bedrifter kommer det til å bli stadig viktigere å ha dyktige elektroingeniører, noe som vil føre til større konkurranse om de aller beste. Academic Work har mange års erfaring innen bemanning og rekruttering og hjelper deg å finne riktig ingeniør til bedriften din.

Kontakt oss!

Rask bemanning og rekruttering av elektroingeniør

Behovet for dyktige elektroingeniører kan oppstå raskt i nye prosjekter. Innenfor områder som elektronikk, elektroteknikk eller elkraft kreves det personer med riktig kunnskap og riktige ferdigheter. Vi har mange års erfaring innen bemanning og rekruttering av tekniske tjenester og hjelper deg gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Vi forstår markedet og vet hvor vanskelig det er å finne riktig kompetanse. Med et stort nettverk av young professionals og rekrutterere som er eksperter på forretningsområdet, kan vi garantere deg en kvalitetssikret rekrutteringsprosess som gir best mulig resultat. Vi hjelper deg å finne riktig elektronikkingeniør, energimontør eller elkraftingeniør. Les mer om hvordan rekrutteringsprosessen vår foregår.

Finn riktig kompetanse innenfor elektroteknikk i et vanskelig marked

Elektroingeniører har gått gjennom en av de tøffeste ingeniørutdanningene og har en kunnskap som er etterspurt hos mange bedrifter. Så hva skal man gjøre for å nå de beste kandidatene? Gjennom årene våre i bransjen har vi arbeidet aktivt med å bygge en relasjon til young professionals - studenter og nyutdannede med opptil fem års erfaring. Vi tror sterkt på at denne målgruppen er viktig for bedriftene og deres utvikling. Young professionals bidrar med ny kunnskap og en sterk driv til gode for bedriftene.

Når du velger Academic Work, hjelper vi deg å nå ut til riktig kandidater og å bli synlig i markedet. Vi begynner på en ny rekrutteringsprosess for hvert enkelt oppdrag og markedsfører så oppdraget i vårt store nettverk av young professionals.

Bemanning eller rekruttering av elektroingeniør?

Har du akkurat fått inn et nytt prosjekt eller leter du etter noen som kan styrke bedriften din på sikt? Avhengig av hvordan behovet ditt er, skreddersyr vi en løsning basert på dette. Bemanning er en smidig løsning når du har et kortsiktig personalbehov, for eksempel ved ulike prosjekter eller arbeidstopper. Du leier inn kompetansen og betaler bare for de faktiske arbeidstimene som du har behov for.

Har du et langsiktig personalbehov, er rekruttering riktig løsning for deg. Våre rekrutterere tar ansvar for hele rekrutteringsprosessen, fra kravprofil frem til ansettelse. Vi hjelper deg å finne den beste kandidaten og lar deg i mellomtiden fokusere på din kjernevirksomhet. Har du behov for en tekniker på deltid eller heltid? Vi hjelper deg gjerne.

Del artikkelen