Bemanning og rekruttering av ingeniører

I dag kreves det solide og dyktige problemløsere som bidrar til å utvikle bedriftene. For tiden råder det en kompetansebrist innen ingeniørbransjen, samtidig som teknologien utvikles raskere enn noensinne. Riktig person på riktig plass har aldri vært viktigere for bedrifter som vil fortsette å være konkurransedyktige. Hos Academic Work hjelper vi deg med å finne riktig kompetanse til bedriften din gjennom bemanning og rekruttering innen ingeniørfag.

Kontakt oss i dag!

Hvorfor skal bedriften din få hjelp av Academic Work til å finne ingeniører?

Når du trenger riktig kompetanse raskt eller når det er et langsiktig behov for riktig kompetanse er Academic Work her for deg. Vi hjelper deg å finne den fleksible og stabile løsningen som akkurat du trenger. Bemanning og rekruttering er noe vi kan, og et av våre største spesialområder er tekniske fag og ingeniørfag.

Ingeniører er ettertraktet på arbeidsmarkedet og konkurransen er tøff når det gjelder å ansette de aller beste. Våre rekrutterere er eksperter innen sine respektive forretningsområder og kan måten rekrutteringsprosessen for ingeniørfag fungerer på. De vet hvilke kvalifikasjoner og hvilken kunnskap som passer til ulike tjenester. Vårt store nettverk av young professionals er unikt for bransjen og gir oss en stor fordel ved bemanning og rekruttering av ingeniører.

Young professionals innen ingeniørfag

Young professionals er studenter eller nyutdannede som er i starten av sin karriere. Helt siden starten har vi blitt godt kjent med denne målgruppen og bygd opp nettverket vårt med dem. For bedrifter som bemanner og rekrutterer via oss betyr det at de får tilgang til dette nettverket. Vi tror at ingeniører som er young professionals har ny og attraktiv kunnksap som er viktig for dagens bedrifter og for deres utvikling. Du får muligheten til å skape en langsiktig relasjon til disse ingeniørene, som vil kunne hjelpe bedriften din til å utvikle seg videre. Young professinals har en unik driv og ambisjoner, og blir stadig mer ettertraktet på arbeidsmarkedet.

YPAI - young professionals attraction index

For å lære å kjenne denne målgruppen bedre og få vite hva kandidatene anser som viktigst hos en fremtidig arbeidsgiver har vi skapt attraksjonsindeksen YPAI - young professionals attraction index. Formålet med denne undersøkelsen er å hjelpe arbeidsgivere å skape en relasjon til young professionals.

Les mer om vårt arbeid

Ulike ingeniørstillinger vi hjelper til med

Iblant kan det være vanskelig å avgjøre hvilken kravprofil som skal settes opp når man skal rekruttere en ny kollega. Kan behovet dekkes av en høyskoleingeniør eller er det en sivilingeniør som skal ansettes? Med Academic Work som samarbeidspartner lager vi en løsning som passer akkurat for deg og din bedrift. Les mer om bemanning innen tekniske fag eller rekruttering innen tekniske fag.

Bemanning og rekrutteringen innen en rekke ingeniørstillinger

Vi har lang erfaring og et stort nedslagsfelt innen å ansette young professionals til ingeniørstillinger. I menyen nedenfor kan du lese mer om de forskjellige områdene.

Del artikkelen