Har du behov for økt bemanning eller rekruttering av kvalitetsingeniør?

En kvalitetsingeniør kan ha mange ulike oppgaver i en bedrift. De kan hjelpe til med å finne frem til hvilke verktøy som på best mulig måte sørger for å oppnå mål som er satt eller riktige metoder for å nå dem. Kvalitetsingeniøren hjelper til med å forbedre prosessene i virksomheten. Det å være kvalitetsansvarlig er en viktig oppgave som krever en nøyaktig og løsningsorientert person. La oss hjelpe deg å finne riktig person til jobben.

Kontakt oss i dag!

Vi hjelper deg med bemanning og rekruttering av kvalitetsingeniør

Den økende mangelen på ingeniører i markedet i dag blir stadig tydeligere, og bedriftene har problemer med å finne riktig kompetanse. For at utviklingen av bedrifter skal fortsette å skje i riktig takt, trengs det kvalifiserte kvalitetsingeniører som hjelper til å forbedre produkter og prosesser. Det kan være vanskelig å finne riktig person til dette, og derfor hjelper vi deg. Academic Work har arbeidet med bemanning og rekruttering gjennom mange år og vi har solid kunnskap på området. Vi er der gjennom hele rekrutteringsprosessen fra start til mål. I tillegg til kvalitetsingeniører kan vi også hjelpe deg med byggledere og bygningsingeniører. Les mer om bemanning og rekruttering av byggingeniører her.

Hvordan kan bemanning eller rekruttering hjelpe deg å finne riktig kvalitetsingeniør?

Når du går via Academic Work, får du eksperthjelp. Vår store ambisjon er at vi alltid ønsker å lykkes og holde høy kvalitet. Bemanning er en fleksibel løsning hvor vi håndterer hele rekrutteringsprosessen og utvelgelsen, og så presenteres sluttkandidaten for deg. Senere blir personen ansatt av Academic Work, men arbeider hos deg etter ditt behov. Rekruttering via oss skaper også mulgheten for at du med vår hjelp og vårt nettverk av young professionals kan nå ut og finne riktig kandidater. Iblant kan visse kravprofiler være vanskelige å finne og da fungerer vi som en forlenget arm for deg!

Har du behov for en annen type ingeniør hjelper vi blant annet også til med bemanning og rekruttering av byggingeniører, ingeniører, og testingeniør.

Young professionals skaper muligheter for å utvikle din bedrift

Når du leter etter neste person som skal fungere som kontrollansvarlig eller kvalietsansvarlig, er nettverket vårt en stor fordel. Vi har siden begynnelsen bygd opp en relasjon til young professionals - studenter og akademikere som er i starten av sin karriere. Young professionals er en målgruppe som sitter på den nyeste kunnskapen og en sterk driv som vil få stor betydning for bedriftenes utvikling. Det er young professionals som kommer til å ta over når neste generasjon går ut i pensjon. Derfor sørger vi for at bedriften din ansetter riktig person fra begynnelsen av, og som videre kan etablere seg i bedriften.

YPAI - Young Professional Attraction Index

Hvert år gjennomfører vi undersøkelsen YPAI - Young Professional Attraction Index, hvor vi kartlegger hva som er viktig for young professionals når de skal velge arbeidsgiver. Bedriftene kan senere få innsyn i resultatet fra undersøkelsen, som en hjelp for å bli mer konkurransedyktige på markedet. Les gjerne mer om YPAI!

Del artikkelen