La oss hjelpe deg med bemanning og rekruttering av maskiningeniører

En maskiningeniør kan ha ulike stillinger i bedriften og jobbe med alt fra konstruksjon av maskiner til vedlikehold i produksjon. Uavhengig av stilling er det imidlertid viktig å ha riktig kompetanse på riktig sted. Det er i dag stor konkurranse om de beste ingeniørene og derfor kan vi hos Academic Work hjelpe deg. Vi er eksperter på rekruttering innenfor området og har et stort nettverk av young professionals.

Kontakt oss!

Vi hjelper deg uavhengig av ditt behov

I et marked hvor ingeniører er enormt ettertraktede og mange bedrifter kjemper for å finne riktig kompetanse kan det være vanskelig å finne maskiningeniørene man leter etter. Vi forstår at dette kan være en utfordring og ønsker derfor å hjelpe til. Vi har jobbet med bemanning og rekruttering gjennom mange år og hjelper deg å finne den riktige ingeniøren innen maskinteknikk.

Skal du velge bemanning eller rekruttering av maskiningeniører?

Avhengig av hvordan personalbehovet ditt ser ut kan bemanning eller rekruttering fungere effektivt. Bemanning er optimalt når behovet er kortsiktig og du er ute etter en fleksibel løsning. Rekruttering fungerer best når kompetansebehovet er mer langsiktig og skal resultere i en stabil løsning. Les mer om bemanning og rekruttering.

Nå ut til riktige kandidater på markedet

Stillinger som maskiningeniør eller mekanisk ingeniør er kompliserte yrker som krever kompetanse innenfor området. Iblant kan det være vanskelig å synes i markedet eller å få tiden som kreves for å synes i markedet for akkurat disse personene. Vi har i løpet av årene i branseen alltid fokusert på young professionals - studenter eller nyutdannede som er i starten av sin karriere.

Vi har bygd opp et nettverk av disse kandidatene og skapt en relasjon til dem. En stor fordel ved å velge oss til bemanning eller rekruttering er at du da får tilgang til dette nettverket og er synlig for dem! Vi bemanner og rekrutterer også mekanisk ingeniør og automasjonsingeniør.

Bemanning og rekruttering innen teknologi

Den tekniske bransjen er et av våre største forretningsområder og vi har rekrutterere som er eksperter innenfor akkurat dette området. Med solid kunnskap om både tjenester og markedet har de forutsetningene for å oppnå best mulig resultat. Uavhengig om du har behov for en byggingeniør, maskintekniker eller mekansik ingeniør på deltid eller heltid, kan vi finne den beste løsningen som passer for deg og din bedrift.

Del artikkelen