Bemanning og rekruttering av mekanisk ingeniør

Leter du etter noen som på en kreativ måte kan videreutvikle bedriften din og skape noe nytt? Da kan det være en makanisk ingeniør du leter etter. En mekanisk ingeniør hjelper deg å utvikle eksisterende produkter og til og med skape helt nye. For å henge med i den tekniske utviklingen som skjer stadig raskere, trengs det dyktige personer i disse stillingene. Academic Work hjelper deg å finne akkurat dem.

Kontakt oss i dag!

Slik hjelper Academic Work deg å finne en mekanisk ingeniør

Innenfor ingeniøryrkene er det i dag en kompetansebrist. Markedet trenger flere ingeniører enn det som er tilgjengelig. Dette resulterer i at det blir vanskeligere og vanskeligere for bedriftene å finne de riktige personene. Det vi hjelper deg med, er at vi sammen skaper en kravprofil ut fra akkurat ditt behov og siden tar vi oss av hele rekrutteringsprosessen frem til ansettelse. Våre rekrutterere er eksperter innenfor sine respektive forretningsområder og bidrar med den kunnskapen og driven som kreves for å gjennomføre en rekrutteringsprosess og gi bedriften din best mulig resultat.

Bemanne eller rekruttere mekanisk ingeniør?

Bemanning er en optimal løsning om bedriften din går gjennom organisasjonsforandringer, arbeidstopper eller har behov for vikarer. Det er en fleksibel løsning der kandidaten er ansatt hos Academic Work og du leier inn kompetansen etter behov. Har du derimot et mer langsiktig behov allerede fra starten av, men behøver litt ekstra hjelp for å tiltrekke deg de rette kandidatene, så er rekruttering en god løsning. Vi hjelper deg å finne riktig person med riktig kompetanse. Uavhengig av hvilket alternativ du velger hjelper våre dyktige rekrutterere deg gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Vi når kandidater innenfor ingeniøryrkene

I og med at konkurransen om ingeniører innenfor mekanikk i dag er så tøff, gjelder det å nå ut til alle kandidater som har riktig kompetanse. Vi har siden begynnelsen fokusert på målgruppen som vi kaller young professionals - studenter og nyutdannede som er i begynnelsen av sin karriere. Gjennom markedsføring på ulike universiteter og campus har vi bygget opp en relasjon med disse kandidatene. Young professionals har den nyeste kunnskapen og høye ambisjoner, noe som er en stor ressurs for mange bedrifter. Gjennom å samarbeide med Academic Work får du også dra nytte av dette nettverket!

Vi bemanner og rekrutterer også maskiningeniør, byggingeniør og automasjonsingeniør. Avhengig av hvordan ditt behov ser ut, kan bemanning eller rekruttering være det beste alternativet.

Del artikkelen