Bemanning og rekruttering av prosessingeniør

En prosessingeniør kan være virksom innenfor mange områder i flere ulike bransjer. Arbeidsoppgaver for en prosessingeniør inneholder alt fra feilsøking, problemløsning, utrustnings- og instrumentansvar til endringshåndtering. En prosessingeniør har tekniske kunnskaper for å kunne identifisere og løse problemer som kan oppstå på veien. Trenger du en prosessingeniør, automasjonsingeniør, prosesstekniker eller en produksjonsingeniør? Det kan være en utfordring å finne dyktige personer innenfor dette yrket, derfor vil vi i Academic Work hjelpe deg.

Kontakt oss!

Finn viktig kompetanse med bemanning eller rekruttering av prosessingeniør

En prosessingeniør arbeider ofte med konstruksjon, programmering og utvikling innenfor en rekke ulike områder, som næringsmiddelindustrien, kjemi og biovitenskap, for å nevne noen. Visse prosessingeniører får ansvar for å lede alle trinnene i et prosjekt, fra konstruksjon til drift. Prosessingeniøren eller prosessteknikeren skal sørge for at alt har gått riktig for seg i produksjonen. Dette er en viktig rolle og derfor er det viktig at du får riktig person på riktig plass. Gjennom å bemanne eller rekruttere via Academic Work får du eksperthjelp i hele rekrutteringsprosessen. Vi hjelper deg å finne kompetansen som akkurat du leter etter og tar oss også av de tøffere kravprofilene. Vi bemanner og rekrutterer også automasjonsingeniører og teknikere.

Hvorfor bemanne eller rekruttere gjennom Academic Work?

Vår beste ressurs i rekrutteringsprosesser er ambisjonen vår og at vi brenner for å finne riktig person til riktig plass. Vi har mange års erfaring fra bemannings- og rekrutteringsbransjen og har opparbeidet oss stor kunnskap etter alle disse årene. Vi arbeider for at du skal få riktig person på riktig plass så raskt og fleksibelt som mulig. Når du gjennomfører en rekrutteringsprosess via Academic Work så får du også tilgang til det store nettverket vårt av young professionals - studenter og nyutdannede med opptil fem års erfaring. Young professionals har mengder av ny kunnskap, driv og en nyskjerrighet som vil hjelpe bedrifter til å utvikle seg i fremtiden.

Bemanning eller rekruttering av prosessingeniør?

Behovet ditt avgjør hvordan ansettelsen skal være. Har du fått inn et nytt prosjekt som gjør at du trenger noen raskt i en kortere periode, er bemanning et fleksibelt alternativ. Vi tar oss av rekrutteringsprosessen, og når vi har funnet riktig person leier du inn de timene du trenger hjelp til. Vi påtar oss hele arbeidsgiveransvaret og det administrative arbeidet. Har du et langsiktig behov der du vil ha en stabil løsning, kan rekruttering være det riktige alternativet. Vi håndterer hele rekrutteringsprosessen. Når den er gjennomført og riktig person er funnet, ansettes kandidaten direkte hos deg.

Del artikkelen