Bemanning og rekruttering av tekniker

Teknikk er et stort område og yrket tekniker likeså. Selv om det finnes mange ulike retninger innenfor teknikeryrket, har imidlertid de fleste dette til felles - teknikere er veldig kunnskapsrike innenfor sitt spesialiserte område. Teknikere har en viktig rolle i bedrifter. De ser til at alt fungerer som det skal og har et yrke som krever dyktighet. Vi hjelper deg å finne riktig tekniker til akkurat din bedrift, skreddersydd etter ditt behov.

Kontakt oss i dag!

Til hvilke teknikeryrker hjelper vi deg med bemanning og rekruttering?

For at en rekrutteringsprosess skal bli vellykket mener vi at to forhold er viktige; at det finnes kompetanse innenfor området og en ambisjon om å ville lykkes. Når vi hjelper bedrifter med bemanning og rekruttering er det akkurat det vi tilfører. Nedenfor har vi listet noen teknikeryrker vi har hjulpet bedrifter med tidligere.

  • Produksjonstekniker
  • Servicetekniker
  • Maskintekniker
  • Ingeniør
  • Montør
  • Driftstekniker
  • Prosesstekniker
  • Måletekniker

Derfor finner du din tekniker via Academic Work

Det er i dag stor konkurranse om ingeniørene på markedet. Ressurser som tid og kunnskap innenfor rekruttering må da prioriteres for at rekrutteringsprosessen skal gå den rette veien.

Vi hjelper deg med alt fra å utforme en kravprofil basert på behovet ditt, gå gjennom søknader og intervjuer og helt frem til du skriver ansettelsesavtale med din nye medarbeider.

Academic Work har et stort nettverk av young professionals - studenter og akademikere som er i starten av sin karriere. Et nettverk som gjør at vi enkelt kan nå ut til relevante kandidater. For tøffere kravprofiler har vi ressuerser til å finne riktig person til riktig sted.

Forskjellen på bemanning og rekruttering av teknikere

Har du akkurat fått inn et nytt prosjekt som raskt vil kreve en ansettelse? Eller har du et langsiktig personalbehov? Vi hjelper deg å tilpasse ansettelsesformen etter ditt behov.

Bemanning er et fleksibelt alternativ når bedriften din støter på eksempelvis arbeidstopper eller organisasjonsforandringer. Konskulentene ansettes av Academic Work og vi tar også på oss arbeidsgiveransvaret.

Rekruttering via oss er et godt alternativ når behovet er langsiktig og du som bedrift kanskje har problemer med å avgjøre hva som er riktig kompetanse å lete etter eller ikke har tid til å gjennomføre en rekrutteringsprosess.

Del artikkelen