Har du behov for bemanning og rekruttering av testingeniør i din bedrift?

En testingeniør hjelper deg å sikre kvalitetsnivået i bedriften din. Når det utvikles produkter og design, skal disse testes og prøves. Tjenesten krever en person med solid kunnskap og interesse innen tekniske områder. Det kan være en utfordring å finne riktig person med riktig kompetanse innenfor ingeniøryrkene. Academic Work er et bemmanings- og rekrutteringsbyrå som hjelper deg å finne din neste testingeniør.

Kontakt oss i dag!

Hvorfor vi hjelper til med bemanning og rekruttering av testingeniør

Testingeniørerene håndterer stort ansvar når det handler om produksjonsprosesser. De hjelper bedriftene å etablere og gjennomføre testprosesser som sikrer at produktene holder den kvaliteten og standarden som forventes. En testingeniør kan også være ansvarlig for å videreutvikle måter å teste produkter på, slik at testprosessene skal resultere i så pålitelige resultater som mulig. Trenger du en testingeniør, kvalitetstester eller kvalitetsingeniør? Vi hjelper deg gjerne!

Testere kan ha ulike ekspertiseområder og det kan være vanskelig å fylle en kravprofil. Derfor hjelper vi på Academic Work deg å finne riktig kandidat. Våre rekrutterere er eksperter innenfor sine respektive forretningsområder og brenner for å hjelpe bedrifter til å vokse med hjelp av riktig kompetanse.

Skal du velge bemanning eller rekruttering av testingeniør?

Avhengig av hvilket behov du har, kan bemanning eller rekruttering være løsningen som passer for deg. Leter du etter et raskt og fleksibelt alternativ som løsning på et kortsiktig personalbehov, eksempelvis ved nye prosjekter eller arbeidstopper, er bemanning riktig løsning. Med bemanning så gjennomfører vi hele rekrutteringsprosessen og presenterer så en kandidat for deg. Er du fornøyd, ansettes personen hos Academic Work og vi tar på oss arbeidsgiveransvaret. Videre leier du inn konsulenten etter behov.

Har du derimot et langsiktig personalbehov og vil ansette kandidaten direkte hos deg, men ønsker en samarbeidspartner gjennom rekrutteringsprosessen, er rekruttering løsningen. Vi hjelper deg med hele rekrutteringsprosessen fra kravprofil til ansettelse, slik at du får riktig person på riktig plass.

Gjør bedriften din synlig for et stort nettverk

Vi har mange års erfaring innen bemanning og rekruttering. Helt siden starten har vi fokusert på målgruppen young professionals - studenter og akademikere med opptil fem års erfaring. Young professionals bidrar med ambisjoner, driv og aktuell kunnskap, noe som er en stor ressurs for mange bedrifter. De er en viktig investering for fremtiden, og når neste generasjon går ut i pensjon er det disse personene som kommer til å ta over. Young professionals har ingenting med alder å gjøre, det er et uttrykk vi bruker om noen som er relativt nye i arbeidslivet.

Del artikkelen