Bemanning og rekruttering av byggingeniører

I byggebransjen er det mange stillinger som fungerer som bærebjelker. Byggingeniørens rolle er en av disse. En byggingeniør bidrar med teknisk kunnskap og ekspertise på ulike byggeprosjekter. Evnen til å løse problemer og gjøre prosessene så effektive som mulig er blant annet noe som byggingeniøren bidrar med. En byggingeniør har kompetanse innenfor området og kan ha roller som prosjektleder, plassjef eller arbeidsleder.

Kontakt oss i dag!

Vi hjelper deg med bemanning eller rekruttering av byggingeniør

Når nye prosjekter innenfor byggteknikk dukker opp, kan dette bety at du trenger en rask ansettelse. Riktig person med riktig kompetanse er en forutsetning for å få best mulig resultat. Vi har mange års erfaring innen bemanning og rekruttering, og hjelper deg gjerne! Ettersom markedet opplever en kompetansebrist, kan det å rekruttere innenfor ingeniøryrker i dag være en utfordring.

Enkelte tjenester krever ekspertisekunnskap som kan være vanskelig å finne. Våre rekrutterere er eksperter innenfor sine ulike forretningsområder og vet hva som kreves for å finne riktig kandidat. Vi hjelper deg å finne din nye byggingeniør, arkitekt, sivilingeniør eller prosjektleder innen bygg! Les mer om bemanning og rekruttering av konstruktør og arkitekt her.

Å velge mellom bemanning og rekruttering

Har du et midlertidig eller langsiktig behov for personale? Vet du ikke helt hvor lenge behovet ditt strekker seg? Ingen problem, det løser vi sammen. Avhengig av hvordan akkurat din situasjon ser ut, setter vi opp en kravprofil og en ansettelsesform som passer deg. Bemanning er fleksibel - du leier inn personal etter behov. Ved nye prosjekter, arbeidsstopper eller vikarbehov er bamanning en god løsning.

Vi hjelper til med å finne en god løsning for deg

Trenger du en ny kollega på lang sikt er rekruttering et godt alternativ. Vi hjelper deg gjennom hele rekrutteringsprosessen og finner den best egnede kandidaten for oppdraget. Fordelen med å gå via Academic Work er ikke bare kunnskapen vii har innenfor rekruttering, men også tilgangen til det digitale nettverket vårt av young professionals.

Stor kandidatbase ved rekruttering

Når vi bemanner eller rekrutterer til ingeniørstillinger innen bygg, har vi stor hjelp i kandidatbasen vår av young professionals - studenter og nyutdannede som er i starten av sin karriere. I løpet av årene i bransjen har vi regelmessig arbeidet med markedsføring på universiteter og høyskoler. Det har skapt en sterk relasjon til ingeniørene allerede når de er studenter, noe som fortsetter ut i arbeidslivet. Gjennom å ha Academic Work som samarbeidspartner får du tilgang til dette nettverket, som er et godt verktøy i rekrutteringsprosessen og for å nå riktig person!

Del artikkelen