Ser du etter riktig bemanning innen produksjon?

I dagens marked er det en utfordring å finne den riktige kompetansen. Markedet er i konstant endring og forhold som digitalisering skaper nye utfordringer. Det å ha de riktige menneskene på riktig sted har aldri vært så viktig som i dag, og det er her Academic Work kommer inn i bildet. Vi er et bemannings-og rekrutteringsbyrå med mange års erfaring og vet hvordan vi kan hjelpe deg å rekruttere de beste menneskene til bedriften din.

Kontakt oss i dag

Bemanningsbyrå til produksjon?

Hvordan vet du om du trenger hjelp fra et bemanningsbyrå til produksjon? Dersom dere har et behov i bedriften som krever en fleksibel og enkel bemanningsløsning, kan Academic Work hjelpe. Med bemanning kan du enkelt fylle et midlertidig gap eller forsterke arbeidsstyrken din om det kommer en større arbeidsmengde. Kandidatene vil bli innleid av Academic Work spesielt til bedriften din.

Du bestemmer hvor mye bemanning du trenger og til hvilken tid, avhengig av dine behov. Dette er en perfekt løsning for behov som er vanskelig å forutsi. Utenom bemanning, tilbyr vi i Academic Work også rekruttering innen produksjon.

Stillinger innen produksjon hvor vi kan hjelpe deg med bemanning

Vi har mange års erfaring fra bemanningsbransjen og har hjulpet mange ulike bedrifter med bemanning. Våre rekrutterere er eksperter innen ulike forretningsområder og er derfor den beste hjelpen du kan få. På grunn av ekspertisen vi har, vet vi hva vi skal se etter for å finne de riktige kandidatene.

Produksjonsstillinger som vi har bemannet tidligere er:

  • Teknisk operatør
  • Mekanisk ingeniør
  • Servicetekniker
  • Montør

Her kan du lese mer om bemanning innen industri.

Finn young professionals innen produksjon med et bemanningsbyrå

Academic Work har helt siden starten fokusert på young professionals, men hvem er disse og hvorfor er de så viktige? Young professionals er studenter og akademikere i starten av sin karriere og vi tror sterkt på at de er fremtiden for mange bedrifter. Young professionals har en nysgjerrighet og en driv som markedet kan dra stor nytte av, og de har dessuten den nyeste og ferskeste kunnskapen på markedet! Academic Work er eksperter på denne målgruppen. Vi vet hva de ser etter hos en arbeidsgiver og hva arbeidsgiveren bør gjøre for å nå dem. Når du ser etter nye ansatte innen produksjon vet vi derfor hvor en skal lete. Har du behov for bemanningsløsninger innen industri? Her kan du lese mer om bemanning til industri.

Kontakt oss

Har bedriften din behov for personale? Ring oss på tlf. 21 30 53 01. Eller fyll ut opplysningene dine under, så tar vi kontakt med deg og ser på hvordan akkurat ditt behov for personale ser ut, uansett om det er nå eller i fremtiden.

Del artikkelen