Bemanning til salg

Ser du etter et bemanningsbyrå som kan hjelpe deg å finne nye salgstalenter til bedriften din? Vi jobber hver dag med å få de riktige menneskene til de riktige stedene og vår ambisjon er å skape et best mulig resultat. Mange års erfaring i markedet og kompetente rekrutterere gjør oss sikre på at Academic Work vil kunne finne den beste løsningen for din bedrift.

Kontakt oss for å vite mer

Finn den rette selgeren til din bedrift med vår bemanningsløsning

Behovet for bemanning kan variere mye. Ting kan skje raskt i en bedrift, noe som ofte krever raske bemanningsløsninger. Dette kan være alt fra at en medarbeider uventet slutter, hvor det midlertidig blir behov for å erstatte vedkommende, til at det oppstår et behov for en ny person som raskt kan fylle posisjonen i et nytt strategisk forretningsområde. I Academic Work arbeider vi hardt for å hjelpe deg i slike situasjoner, og vi vet at vi kan være til nytte. Ikke bare hjelper vi deg med å finne den riktige personen til bedriften din, vi tar oss også av administrative oppgaver – noe som sikrer deg at du kan fokusere mer på bedriftens kjernevirksomhet enn på papirarbeid. Dersom du senere skulle ønske en mer langsiktig løsning, kan du leie først og rekruttere senere. Les mer om rekruttering salg

Vår erfaring med bemanning til salg

Trenger du hjelp til nettsalg, booking eller salgsadministrasjon, nye kundekontakter eller butikkpersonale? Gjennom over 20 år i bransjen har vi hjulpet mange bedrifter med en rekke ulike stillinger. Denne erfaringen har gitt oss de riktige verktøyene, samt kunnskap om hva markedet etterspør og hvilken kompetanse som finnes. Trenger du bemanningsløsninger til din markedsavdeling?

Noen salgsområder vi kan hjelpe til med bemanning:

 • Account Manager
 • B2B-selger
 • Salgsassistent
 • Leder for e-handel
 • Salgskoordinator
 • Kundeservice
 • Salgsutvikler
 • Detaljhandel
 • Butikk
 • Telemarketing
 • Management

Bemanningsbyrå med fokus på young professionals

I Academic Work har vi siden starten spesialisert oss på målgruppen young professionals. Young professionals har ingenting med alder å gjøre, men viser til studenter og nyutdannede som er i starten av sin karriere. Vi vet at denne målgruppen har den nyeste kunnskapen på markedet, samt ambisjoner og en nysgjerrighet som er av stor verdi for bedriftene. Opp gjennom årene har vi utviklet undersøkelsen YPAI –young professionals attraction index, for å kartlegge hva denne målgruppen ser på som viktige drivkrefter i valg av arbeidsgiver.

Ny medarbeider innen salg?

Så langt har vi hjulpet de aller fleste bransjer og ledere med å løse deres behov innen bemanning og rekruttering. Faktisk har vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere gitt over 130 000 young professionals en karrieremulighet. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidens behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Del artikkelen