Bemanning i Trondheim

Skal du eller noen andre i din bedrift ansette nye medarbeidere i år? Motiverte og kompetente medarbeidere er nøkkelen til suksess. Med over 20 års erfaring og 135 000 ansettelser hjelper vi deg med bemanning i Trondheim og omegn. Vi vet at personalbehov varierer, uavhengig om ditt behov strekker seg over noen dager, måneder eller år – vi sørger for at du har rett person, på rett plass, til rett tid, når du trenger det

Kontakt oss

Bemanningsbyrå – når og hvorfor?

Står din bedrift overfor et generasjonsskifte i avdelingen? Dukker det plutselig opp en uventet ledig stilling, eller en stor ekspansjon – da kan en bemanning være den rette løsningen. Våre rekrutteringseksperter driver hele rekrutteringsprosessen, og sammen velger du hvilken konsulent(er) som passer for stillingen og din bedrift. Medarbeiderne er din viktigste ressurs i selskapet ditt, ansettelser kommer alltid med ekstra ansvar og uforutsette situasjoner som kan medføre store kostander for deg som arbeidsgiver. Bruker du en bemanningsløsning vil vi i Academic Work stå for arbeidsgiveransvaret. Det er dette som er bemanning. Vi håndterer alt av administrasjon og andre forhold som har med selve ansettelsen å gjøre. En Consultant Manager i Academic Work blir personens nærmeste leder, noe som gjør at du får hjelp med personalansvar, lønnsadministrasjon, utvikling og- oppfølging. Selvfølgelig får du som kunde løpende informasjon under hele rekrutteringsprosessen.

Vi hjelper deg med bemanning i Trondheim

Når du velger å la oss hjelpe deg med bemanning, får du tilgang til vårt store nettverk av young professionals. En målgruppe vi mener bedriften din kan yte godt av da young professionals sitter med den siste kunnskapen innen sitt fagområde. Academic Work har siden 2010 hatt kontor i Trondheim og har med tiden etablert god kjennskap til studentene og studentmiljøene rundt om i byen.

Fordeler med bemanning

Personalplanlegging handler om å være forberedt og klar til å håndtere uforutsette behov og forutse den fremtidig kompetansen bedriften trenger. Bedriften vil stadig være i endring, medarbeidere blir syke, endrer stillingsområder eller bytter jobb – med riktig plan og verktøy på plass kan du håndtere alle endringene på en kostnadseffektiv og vellykket måte. Bemanningsløsninger skal oppleves fleksibelt og tidsbesparende. Når Academic Work hjelper deg med bemanning, frigjør vi din tid, slik at du kan fokusere på dine kjerneoppgaver. Da hjelper vi deg med å identifisere dagens og fremtidig kompetanse i tillegg til å minimerer risikoen for feilansettelser. Les mer om fordeler med bemanning i vår whitepaper.

Bemanning av deltidspersonell

Young professionals innehar den nyeste kompetansen og kunnskapen i markedet. Mange bedrifter starter med å ansette studenter på deltid til å rekruttere over studenten etter endt studier. Gjennom å la studenter ta del av bedriften mens de studerer sikrer dere virksomheten den ferskeste kompetansen ikke bare for i dag– men også for fremtiden.

Les mer om hvordan deltidsansatte kan hjelpe din bedrift

Vi hjelper deg med bemanning innen en rekke ulike forretningsområder.

Alt ifra økonomi, IT og teknologi til kundeservice og markedsføring. Velg et område fra listen nedenfor for å lese mer om hvordan vi hjelper deg!

Kontakt oss for bemanning og rekruttering i Trondheim.

Sammen med deg velger vi den løsningen som er best for å dekke ditt behov, enten det er omfang, flere personer eller etterspurt kompetanse. Gjennom over 20 års erfaring vet vi hva som kreves for at du som kunde får rett kandidat til ditt behov. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Har du et klart behov om å ansette en fast medarbeider? Vi hjelper deg også med rekruttering.

Del artikkelen