Vi har over 20 års erfaring som bemanningsbyrå

Trenger du å leie inn personell? Dyktige og motiverte medarbeidere er nøkkelen til suksess. Med over 20 års erfaring og 135 000 ansettelser, hjelper vi deg med bemanning. Vi vet at personalbehov varierer, enten om det er omfang, flere personer eller etterspurt kompetanse – vi sørger for at rett person er på plass til rett sted, når du trenger det.

Kontakt oss

Hvorfor velge Academic Work som bemanningsbyrå?

Vi vet at behovet for personell varierer, rett tid til å benytte seg av et bemanningsbyrå kan blant annet være ved arbeidsstopper, organisasjonsendringer, ansettelsesstopp eller annet som krever vikarbyrå. Vi i Academic Work hjelper deg å identifisere fremtidige talenter så vel som kompetanse. Når du leier inn konsulenter gjennom oss, matcher vi ditt behov opp mot vår database av young professionals. Vi markedsfører hver enkelt stilling slik at du får en kandidat som aktivt søkter på jobben, er motivert og engasjert – slik minimerer vi risikoen for feilansettelse. Bemanning skal oppleves tidsbesparende, fleksibelt og effektivt, slik at du kan fokusere på dine kjerneoppgaver.


Som bemanningsbyrå og med over 20 års erfaring har vi i Academic Work tro på at vi har kompetansen til å finne rett person til din bedrift. Gjennom disse 20 årene har Academic Work ekspandert til flere land, og i Norge har vi kontorer i Oslo og Trondheim. Målgruppen vi rekrutterer med er studenter og nyutdannede, young professionals, fordi vi mener det er disse som sitter på den ferskeste kunnskapen innenfor sitt fagområde.

Vi er et revidert rekruttering- og bemanningsfirma

Vi i Academic Work er opptatt av å opprettholde etiske rettningslinjer og ønsker at alle parter skal ha en så god opplevelse som mulig gjennom et samarbeid med oss. Det skal være trygt å samarbeide med oss, både som bedrift og som kandidat. Gjennom vårt store fokus på dette er vi et av få reviderte rekruttering- og bemanningsbyråer. Og vi er stolte over å være Årets rekrutteringsbyrå to år på rad.

Skal din bedrift ansette nye medarbeidere? Kontakt oss

Har din bedrift personalbehov? Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker, eller ring oss på tlf. 230 09 070

Er du en kandidat og leter etter en jobb? Her finner du alle våre ledige stillinger. Hvis du har andre spørsmål, kan du sende en epost til info@academicwork.no eller se på vår FAQ side her. Du kan dessverre ikke søke jobb eller komme i kontakt med en av våre rekrutterere gjennom dette skjemaet.

Del artikkelen