rekruttering_administrasjon

Bemanning og rekruttering til kontor og administrasjon

Trenger du en ny medarbeider til administrasjonsavdelingen din? I Academic Work lager vi skreddersydde løsninger for bedriften din for å finne din neste kollega. Med vår kunnskap og erfaring, er vi en pålitelig samarbeidspartner som støtter deg gjennom hele bemanningsprosessen.

Velg Academic Work til bemanning og rekruttering innen kontor og administrasjon

Hos Academic Work har vi mange års erfaring innen rekruttering og bemanning, og våre rekrutterere er dedikert til å finne de beste menneskene til din bedrift. Gjennom årene har vi dekket mange forretningsområder – og kontor og administrasjon er ett av dem! Det kreves kunnskap, engasjement og forståelse for å gjøre den beste rekrutteringen, og våre rekrutterere har dette.

Vi benytter markedets beste rekrutteringsmetode, noe som gjør det enklere å ansette de riktige menneskene til din bedrift. Trenger du en administrator, kontorsjef eller kanskje en resepsjonist? Uansett hvilken stilling du trenger å rekruttere til, kan vi med våre tjenester hjelpe deg!

Dette tilbyr vi

Troverdighet: Vi har vært i bemanningsbransjen i over 20 år og har opparbeidet verdifull kunnskap og kompetanse om hvordan man håndterer bemanningsprosesser på best mulig måte.

Kunden i fokus: Vi arbeider hardt for å oppfylle behovene til kundene våre. Vi vet hvor viktig administrative funksjoner er for at en bedrift skal fungere. Når bedriften har de rette medarbeiderne, har de den beste forutsetningen for å lykkes, og det er her vi ønsker å bidra.

Oppfølging av den ansatte: Selv etter at prosessen er over og den nye medarbeideren er i gang på kontoret ditt, håndterer Academic Work alt papirarbeid som lønn, tidsrapportering og andre administrasjonsoppgaver. Dette gir bedriften din mer tid til å fokusere på kjernevirksomheten.

Stillinger innen kontor og administrasjon vi kan hjelpe med bemanning og rekruttering til

Noen eksempler på stillinger som vi har rekruttert til tidligere er:

  • Administrator
  • Forretningsstøtte
  • Koordinator
  • Prosjektleder
  • Resepsjonist
rekruttering_administrasjon

Hvorfor bruke et bemannings- og rekutteringsbyrå?

Dersom du er på jakt etter en kollega til kontoret, kan det være en effektiv løsning å benytte seg av et rekrutteringsbyrå. En rekrutteringsprosess krever mye tid og energi, og noen ganger kan det være vanskelig å vite nøyaktig hva du trenger. Dersom du ikke er vant til å håndtere en rekrutteringsprosess kan det være krevende, men med Academic Work som din bemanningspartner vil du få hjelp fra dyktige folk som er eksperter på området og tar ansvaret for hele prosessen. I tillegg er det en fleksibel og kostnadseffektiv måte å sørge for å ha riktig bemanning når det trengs.

rekruttering_administrasjon

Er rekruttering eller bemanning det beste valget for din bedrift?

Avhengig av hvor langt eller kort behovet ditt er, kan du velge om bemanning eller rekruttering er den beste løsningen. Bemanning fungerer utmerket dersom du ikke kan forutsi nøytaktig hvor lenge du vil trenge en ansatt, eller om behovet bare er for kort tid, i ferier eller hektiske perioder. Dersom du ønsker en langsiktig løsning og hjelp fra rekrutteringseksperter når du skal ansette en ny medarbeider, er rekruttering den beste løsningen. Forskjellen er at når rekrutteringsprosessen er over, er den nye medarbeideren ikke ansatt i Academic Work, men direkte i bedriften din!

Ønsker du hjelp med rekruttering og bemanning innen kontor og administrasjon?

Vi i Academic Work hjelper deg gjerne med å skreddersy en passende løsning til dine behov. Ta kontakt med oss, så hører du fra oss fortløpende. Vi har kontor i både Oslo og Trondheim. Du kan kontakte oss på telefon 23 00 90 70, e-post info@acadmicwork.no, eller ved å fylle ut og sende inn kontaktskjema for bedrifter. Trenger du medarbeidere til andre områder? Les mer om hvilke fagområder vi kan hjelpe deg med.