bemanning_rekruttering_hr

HR-rekruttering og bemanning

HR håndterer oppgaver som rekruttering, kompetanseutvikling og velferd for personalet, og er dermed en viktig funksjon innen en bedrift. Trenger du en ny medarbeider til HR, kan vi i Academic Work med vår erfaring og kunnskap sikre at du får de riktige menneskene på riktig sted.

Velg Academic Work til rekruttering og bemanning innen HR

Vi i Academic Work har lang erfaring med å finne riktig bemanning for riktig bedrift. Målet vårt med å hjelpe bedrifter til å rekruttere, er å bidra til at de kan fokusere på sin kjernevirksomhet også når det oppstår personalendringer. Gjennom en tett dialog med dere i oppstartsfasen minimaliserer vi risikoen for feilansettelser. Med våre tjenester hjelper vi deg med å finne fremtidens medarbeidere, enten du ønsker å leie inn eller fast ansette kandidaten.

HR-stillinger vi kan hjelpe med rekruttering og bemanning til

  • Assistenter
  • Back-office
  • HR konsulent
  • HR koordinator
  • Kontormedarbeider
  • Office Manager
  • Resepsjonist
  • Sekretær
bemanning_rekruttering_hr

Vi hjelper deg å finne din neste HR-medarbeider

Det kan noen ganger være vanskelig å vurdere hvilke kvalifikasjoner du trenger til en stilling innen HR og hva som virkelig kan dekke behovene du har. Våre rekrutterere hjelper deg med sin ekspertise til å fastsette en kravprofil som er tilpasset dine behov, og deretter tar vi av oss rekrutteringsprosessen. Det kan ta tid å finne den riktige kompetansen. En av våre fordeler er vårt store nettverk av young professionals. Helt siden starten har vi samarbeidet med studenter og nyutdannede i starten av sin karriere, og vi har blitt godt kjent med denne målgruppen.

bemanning_rekruttering_hr

Er bemanning eller rekruttering det beste alternativet til HR?

Avhengig av behovet ditt kan du velge mellom to tjenester hos oss: bemanning eller rekruttering. Trenger du noe til kort sikt, kan du velge bemanning. Dersom du ser at behovet til bedriften din trenger noe mer langsiktig, kan du velge rekruttering. Les gjerne mer om våre tjenester, eller ta kontakt med oss for å finne ut hvilken løsning som passer din bedrift best.

Trenger du hjelp til bemanning eller rekruttering innen HR?

Vi i Academic Work hjelper deg gjerne med å skreddersy en passende løsning til dine behov. Ta kontakt med oss, så hører du fra oss fortløpende. Vi har kontor i både Oslo og Trondheim. Du kan kontakte oss på telefon 23 00 90 70, e-post info@acadmicwork.no, eller ved å fylle ut og sende inn kontaktskjema for bedrifter. Trenger du medarbeidere til andre områder? Les mer om hvilke fagområder vi kan hjelpe deg med.