Hero image

Rekruttering og bemanning innen industri og produksjon

Å drive med produksjon i et marked som er i konstant endring, gjør det utfordrende for mange bedrifter å finne den riktige kompetansen innen industri, produksjon og andre tekniske områder. Det er viktig å ha de riktige menneskene på riktig sted, og det er her Academic Work kommer inn i bildet.

Hvorfor du skal velge Academic Work til rekruttering og bemanning innen industri og produksjon

Vi vet at en rekrutteringsprosess krever mye tid og et stort engasjement. Vi ønsker derfor å hjelpe deg med å finne den riktige kompetansen for din bedrift, slik at du kan fokusere mer på din kjernevirksomhet. Når du rekrutterer med Academic Work, lager du sammen med oss en kravprofil som dekker alle behovene dine. Deretter håndterer vi hele rekrutteringsprosessen og oppdaterer deg underveis.

Hva vi kan tilby

Kunnskap: Vi vet at bransjer som produksjon og fabrikkindustri er avhengig av å ha de riktige menneskene på riktig sted. Derfor sørger vi for at våre rekrutterere har stor kompetanse om ulike bransjer og stillinger.

Fleksibilitet: Vi skreddersyr løsninger til forskjellige behov, uansett om det er en prosjektstilling eller et permanent behov. Hvis dine behov endres, er vi og våre løsninger også fleksible.

Et nettverk av young professionals: vår kjernemålgruppe er young professionals – studenter og akademikere i starten av sin karriere. Vi kjenner målgruppen inn og ut, og kan dermed raskt identifisere hvilke kandidater som har rett kompetanse for den aktuelle stillingen

Stillingsfunksjoner vi kan hjelpe deg å rekruttere eller bemanne til

  • Teknisk operatør
  • Mekanisk ingeniør
  • Montør
  • Servicetekniker
  • Bygg og anlegg
  • Industriingeniør
  • Produksjonsingeniør
  • CAD-konstruktør
  • Konstruksjonsingeniør

Hvorfor bruke et rekrutterings- og bemanningsbyrå?

Vår lidenskap er å hjelpe bedrifter til å vokse, og å hjelpe young professionals til å finne relevante jobber. Vi har mange års erfaring fra bransjen og har hjulpet mange ulike bedrifter med bemanning. På grunn av vår ekspertise og vårt store nettverk av young professionals, vet vi hva vi skal se etter for å finne de riktige kandidatene. Med våre tjenester kan du føle deg trygg på at vi hjelper deg å ansette den riktige kandidaten.

Er rekruttering eller bemanning det beste alternativet?

Avhengig av hvor langt eller kort behovet ditt er, kan du velge om bemanning eller rekruttering er den beste løsningen. Bemanning fungerer utmerket dersom du ikke kan forutsi nøytaktig hvor lenge du vil trenge en ansatt, eller om behovet bare er for kort tid, i ferier eller hektiske perioder. Dersom du ønsker en langsiktig løsning og hjelp fra rekrutteringseksperter når du skal ansette en ny medarbeider, er rekruttering den beste løsningen. Forskjellen er at når rekrutteringsprosessen er over, er den nye medarbeideren ikke ansatt i Academic Work, men direkte i bedriften din!

Trenger du hjelp til bemanning eller rekruttering innen industri og produksjon?

Vi i Academic Work hjelper deg gjerne med å skreddersy en passende løsning til dine behov. Ta kontakt med oss, så hører du fra oss fortløpende. Vi har kontor i både Oslo og Trondheim. Du kan kontakte oss på telefon 23 00 90 70, e-post info@acadmicwork.no, eller ved å fylle ut og sende inn kontaktskjema for bedrifter. Trenger du medarbeidere til andre områder? Les mer om hvilke fagområder vi kan hjelpe deg med.