rekruttering_bemanning_innkjøp

Rekruttering og bemanning innen innkjøp

Innkjøpere har ofte det endelige ansvaret for mange funksjoner innenfor en bedrift, og derfor er det viktig å ha gode og kompetente ansatte innen innkjøp. Vi i Academic Work kan hjelpe deg å finne de riktige kandidatene til jobben, og våre bemanningstjenester til innkjøpsfunksjoner kan betjene både kortsiktige og langsiktige behov, på deltid eller fulltid.

Derfor skal du velge Academic Work til rekruttering og bemanning innen innkjøp

Dagens marked er mer enn noen gang preget av konkurranse, og det å finne de riktige menneskene kan være en utfordring. I tillegg kan en rekrutteringsprosess ofte kreve mye kunnskap, energi og tid. Det er viktig å fastsette hvilket talent bedriften mangler og trenger hjelp til, samt vite hva man skal se etter hos en person. Dette kan Academic Work hjelpe deg med. En rekrutteringsprosess med våre tjenester gjøres alltid grundig og spesifikt for den stillingen eller stillingene du har behov for. Våre rekrutterere har lang erfaring og spisskompetanse innen ulike forretningsområder, og bruker en spesiell rekrutteringsmetode for å sikre at den riktige kandidaten er funnet.

Dette kan vi tilby

Rekrutteringseksperter: Vi har jobbet med bemanning og rekruttering siden 1998. Vi kjenner ikke bare vår målgruppe svært godt, vi kjenner også våre kunder og har god forståelse for den variasjonen som finnes i ulike behov.

Fleksibilitet: Vi skreddersyr løsninger til forskjellige behov, uansett om det er en prosjektstilling eller et permanent behov. Hvis dine behov endres, er vi og våre løsninger også fleksible.

Troverdighet: Vi har over 20 års erfaring i rekruttering av bemanning til både små og store bedrifter. Med vår erfaring og kunnskap skal vi alltid kunne løse det behovet du har – uansett om du er på utkikk etter en student, nyutdannet eller en som er i sine første år av karrieren

bemanning_rekruttering_innkjøp

Hvorfor bruke et rekrutterings- og bemanningsbyrå?

Innkjøp er et arbeidsområde hvor hektiske perioder er naturlige, men ikke alltid så enkle å forutsi. Bemanning er derfor en fleksibel måte for både arbeidsgiver og ansatte når det kommer til å balansere arbeidsbelastningen. Våre rekrutteringseksperter arbeider med en atferdsbasert rekrutteringsprosess, der du som kunde får muligheten til å identifisere både de personlige egenskapene og kvalifikasjonene du anser som viktige for din bedrift og den spesifikke stillingen. Med våre tjenester kan du være sikker på at vi alltid jobber med å finne den beste kandidaten for din bedrift.

bemanning_rekruttering_innkjøp

Bemanning eller rekruttering – hva trenger du?

Hva du skal velge når det kommer til bemanning eller rekruttering, kommer helt an på hva bedriften din har behov for. Trenger du noe mer fleksibelt og kortsiktig vil antagelig Bemanning være den beste løsningen. Dette er en fleksibel måte der du kan bemanne så mange du vil, alt etter bedriftens arbeidsmengde. Dersom du skulle ha behov for en langsiktig løsning for bedriften din, kan rekruttering være en bedre løsning. Med rekruttering. Du kan lese mer om våre tjenester for å finne ut hvilken løsning din bedrift har behov for, eller ta kontakt med oss direkte.

Stillinger vi kan hjelpe å rekruttere til

  • Innkjøpskoordinator
  • Strategisk innkjøper
  • Innkjøpsassistent
  • Operasjonell innkjøper
  • Global prosjektinnkjøper
  • Strategisk innkjøper

Ønsker du hjelp med bemanning eller rekruttering innen innkjøp?

Vi i Academic Work hjelper deg gjerne med å skreddersy en passende løsning til dine behov. Ta kontakt med oss, så hører du fra oss fortløpende. Vi har kontor i både Oslo og Trondheim. Du kan kontakte oss på telefon 23 00 90 70, e-post info@acadmicwork.no, eller ved å fylle ut og sende inn kontaktskjema for bedrifter. Trenger du medarbeidere til andre områder? Les mer om hvilke fagområder vi kan hjelpe deg med.