bemanning_rekruttering_

Bemanning og rekruttering innen lager og logistikk

Har du behov for nye medarbeidere innen transport, distribusjon eller lager? Når du bruker Academic Work til rekruttering og bemanning av lager- og logistikkfunksjoner, vil du få hjelp og oppfølging fra våre rekrutterere som er eksperter i bransjen.

Derfor skal du benytte deg av Academic Work til rekruttering og bemanning innen lager og logistikk

Academic Work har vært i rekrutteringsbransjen i mange år, og har jobbet med mange fornøyde kunder gjennom disse årene. I løpet av disse årene har vi opparbeidet en enestående kunnskap om hvordan man håndterer bemanning på best mulig måte. Vi har rekrutterere som er spesialisert innen ulike bransjer, og vet derfor hvordan markedet fungerer og hvilke utfordringer bedriften din kan møte på, samt hvordan problemene kan løses på best mulig måte. Vi fører en grundig rekrutteringsprosess for å sikre at du får den riktige medarbeideren til din bedrift.


Ulike stillinger vi kan hjelpe deg med bemanning til

  • Ordremedarbeider
  • Befrakter
  • Terminalarbeider
  • Lagerarbeider
  • Speditør

Hvorfor benytte seg av et bemanningsbyrå til lager og logistikk?

Når du velger å samarbeide med Academic Work vil vi hjelpe deg med administrative oppgaver, slik som tidsrapportering og lønn, og du vil dermed få mer tid til å fokusere på bedriftens kjernevirksomhet. Med våre tjenester og vårt store nettverk av young professionals, kan du føle deg trygg på at vi vet hva vi skal se etter for å finne de riktige kandidatene.

Er bemanning eller rekruttering det beste alternativet?

Avhengig av dine behov har du to valg; bemanning eller rekruttering. Bemanning er den beste løsningen dersom du ikke er sikker på hva behovet ditt vil bli på sikt. Dette er en fleksibel måte der du kan bemanne flere eller færre, alt etter bedriftens arbeidsmengde. Dersom du imidlertid trenger en langsiktig løsning for bedriften din, kan rekruttering være et alternativ. Med rekruttering vil du sammen med en rekrutterer lage en rekrutteringsprofil som dekker alle dine behov. Etter dette vil rekruttereren håndtere hele rekrutteringsprosessen. Når dette er gjort, vil den nye medarbeideren bli rekruttert direkte til din bedrift.

Trenger du hjelp til bemanning eller rekruttering innen lager og logistikk?

Vi i Academic Work hjelper deg gjerne med å skreddersy en passende løsning til dine behov. Ta kontakt med oss, så hører du fra oss fortløpende. Vi har kontor i både Oslo og Trondheim. Du kan kontakte oss på telefon 23 00 90 70, e-post info@acadmicwork.no, eller ved å fylle ut og sende inn kontaktskjema for bedrifter. Trenger du medarbeidere til andre områder? Les mer om hvilke fagområder vi kan hjelpe deg med.