Fordeler med rekruttering

Å ha de riktige ansatte på plass er en avgjørende faktor for dagens bedrifter, samtidig som konkurransen om talentene blir tøffere. Vi hjelper deg å rekruttere når ditt behov er langsiktig og tar ansvaret for hele rekrutteringsprosessen frem til ansettelsen. En rekruttering innebærer at kandidaten du bestemmer deg for blir fast ansatt i ditt selskap.

Kontakt oss

Gjennom et ensrettet fokus i 20 år ser vi på oss selv som eksperter på vår målgruppe young professionals. Drivkraften og ambisjonen som tilhører denne målgruppen inspirerer oss og våre samarbeidspartnere hver dag. Vi benytter i dag en adferdsebasert rekrutteringsmodell som fungerer som en rød tråd gjennom hele prosessen. Vi vil sammen med deg bruke tiden som kreves for å sikrestille at vi skal lykkes med den profilen du ønsker. Dette innebærer et godt samarbeid, god informasjon og dialog samt hyppige oppdateringer.

Adferdsbasert rekruttering

Forskning viser at vi får den beste treffsikkerheten når vi benytter oss av strukturerte intervjuer. Vår rekrutteringsprosess tar utgangspunkt i adferdsbasert rekruttering – der vi gjennom strukturerte intervjuer gransker kandidaters samsvar med personlige egenskaper som er avgjørende for å lykkes i den aktuelle stillingen. Disse egenskapene tar vi fram i samarbeid med deg som kunde. Historisk adferd forutsier og indikerer framtidig atferd – og metoden vår handler derfor om å granske kandidatenes atferd og handlingsmønstre i tidligere situasjoner, som bærer likhetstrekk med hverdagen man eventuelt vil møte i den nye stillingen.

Vi ønsker å være alle kunders førstevalg

Vi ønsker å være alle kunders førstevalg når det gjelder rekrutteringstjenester. En grunnleggende forutsetning for å oppnå dette er at kundene våre har tillit til oss som rekrutteringsbyrå. Academic Work sitt mål er at vi alltid skal finne rett person i forhold til stilling, noe som betyr at vi følger opp i etterkant av hver prosess for å sikrestille at du er fornøyd.

Vi hjelper deg med rekruttering innen flere forskjellige forretningsområder.

Alt ifra økonomi og teknologi til kundeservice og markedsføring. Velg et område fra listen nedenfor for å lese mer om hvordan vi hjelper deg!

Skal du ansette ny medarbeider?

Så langt har vi hjulpet de aller fleste bransjer og ledere med å løse deres behov innen bemanning og rekruttering. Faktisk har vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere gitt over 130 000 young professionals en karrieremulighet.

Del artikkelen