Vi hjelper deg med bemanning innen IT

Bemanning

Treger ditt selskap personell innen programmering, utvikling, database, IT-prosjektledelse, IT-support, Java-utvikling, drift eller testing? Dette er bare noen av rollene som vi i Academic Work kan hjelpe deg med å ansette innen IT. Vi vet at det ikke er lett å finne de rette personene innen IT, spesielt med tanke på hvordan arbeidsmarkedet ser ut i dag. Da kan en samarbeidspartner, som på en fleksibel og risikofri måte hjelper deg med å finne riktig kompetanse, være løsningen. I Academic Work tilbyr vi bemanning som en løsning for både kortere og lengre ansettelser eller vikariater.

Kontakt oss i dag

Hvorfor skal du bruke et bemanningsbyrå når du skal ansette innen IT?

Det finnes en rekke grunner til å bruke et spesialisert IT-bemanningsbyrå. IT-bemanning på deltid eller fulltid er særlig egnet i situasjoner hvor behovet for personell eller prosjektvarighet er vanskelig å anslå. Bedriftens vekst og det potensielle ansettelsesbehovet i fremtiden vil for eksempel være avhengig av antall prosjekter eller kundebestillinger.

Har dere et mer langsiktig personalbehov? Vi hjelper deg også med rekruttering innen IT.

Vi er eksperter på IT-bemanning

Om du velger Academic Work som samarbeidspartner når det kommer til IT-bemanning kan du være trygg på at du alltid har en gruppe IT-spesialiserte rekrutterere med deg gjennom hele prosessen. Vi jobber aktivt med å være synlig å bygge relasjoner med nyutdannede IT-studenter. Vi har i tillegg en stor database av young professionals som får høre om våre ledige stillinger via alle våre digitale kanaler og jobbvarsel.

Noen IT-stillinger vi kan hjelpe deg med å bemanne:

  • Data Analyst og Data Scientist
  • Business Analyst
  • Helpdesk & Servicedesk
  • IT-projektledere
  • IT-support og helpdesk
  • IT-konsulenter
  • Utviklere
  • Programmerere
  • Testere og kvalitetssikrere

Løs ditt kompetansebehov innen IT med AW Academy

Sammen med vårt søsterselskap AW Academy tilbyr vi accelerated learning-program for å miske kompetansegapet og løse kompetansebristen innen IT. Vi tilbyr åpne utdannignsprogram innen blant annet JavaScript, C#.NET, Java og Cyber Security hvor du kan booke en eller flere kandidater fra. Har du et stort behov innen et fagområde? Da kan vi sette opp et skreddersydd program for deg og din bedrift.

Ser du etter en nyutdannet, entusiastisk og motivert medarbeider? Les mer om AW Academy.

Les mer om AW Academy og kontakt oss
Del artikkelen