Vi hjelper deg med IT-bemanning

Data, database, programmering, infrastruktur, helpdesk eller web og webutvikling. Har din bedrift behov for nye medarbeidere innen IT? I over 20 år har vi hjulpet bedrifter i alle bransjer til bemanning og rekruttering innen IT. Fra front end-utviklere, systemutviklere, helpdesk-ansatte, Java-utviklere, løsningsspesialister, IT-prosjektledere til testere.

Kontakt oss i dag

Det å finne profesjonelle IT-medarbeidere er ikke enkelt i dagens marked. Det å bruke en spesialisert partner som kan skaffe personalet du trenger på en fleksibel og risikofri måte, kan derfor være akkurat det du trenger. Vi kan skaffe bemanningsløsninger både på kort og lang sikt.

Hvorfor samarbeide med et bemanningsbyrå?

I dagens forretningsverden endrer personalbehovet seg raskere enn noen gang. Nye teknologier vokser frem og behovet for nye kvalifikasjoner innen en bedrift kan oppstå i løpet av svært kort tid. Det finnes en rekke grunner til å bruke et spesialisert IT-bemanningsbyrå. IT-bemanning på deltid eller fulltid er særlig egnet i situasjoner hvor behovet for personale eller prosjektvarighet er vanskelig å anslå. Bedriftens vekstrate og det potensielle ansettelsesbehovet i fremtiden vil for eksempel være avhengig av antallet prosjekter eller kundebestillinger.

Hvorfor velge Academic Work til din IT-bemanning

Når du bruker Academic Work som bemanningspartner, vil du alltid ha tilgang til en gruppe spesialister og konsulenter innen IT-bemanning som kan hjelpe deg gjennom de ulike trinnene på veien. Vi har aktivt samarbeid med universiteter og studentorganisasjoner for å sikre at vi har best mulig tilgang til nyutdannede IT-kandidater. Sammen med en omfattende database med young professionals kan vi informere om våre jobbmuligheter. Trenger du bemanning innen teknologi? Vi hjelper deg gjerne.

Opplever din bedrift en kompetansebrist innen IT? Vi har løsningen.
Academy er søsterselskapet til Academic Work, som arbeider med intensiv utdanning i form av Accelerated Learning Programs. På 12 uker utdanner vi IT-konsulenter gjennom praktisk læring i høyt tempo, samarbeid i team og konstant feedback. Vi har allerede hjulpet arbeidsgivere å rekruttere over 750 kandidater.


Del artikkelen