IT-rekruttering og bemanning

Trenger du profesjonell IT-bemanning? Ved å bruke Academic Work får du tilgang til et helt spekter av spesialister på IT-rekruttering. Vi kan derfor hjelpe deg å finne riktig kompetanse på en fleksibel og risikofri måte.

Derfor skal du velge Academic Work

Vår visjon er å bli alle kunders første valg når det melder seg et behov for bemanning eller rekruttering. Vi vet at våre kunder har forskjellige ønsker, behov og mål. Derfor ønsker vi i samarbeid med deg å finne den løsningen som til enhver tid fungerer best for deg. Med Academic Work som samarbeidspartner kan du føle deg trygg på at du alltid har en dedikert Consultant Manager med deg gjennom hele rekrutteringsprosessen.

En av dagens største utfordringer innen IT-rekruttering er at mange kandidater ikke aktivt er ute for å søke ny jobb. De er, og kan tillate seg å være, selektive når de ser etter nye karrieremuligheter og spør etter spesifikke betingelser. Bemanningsbyråer og arbeidsgivere må derfor strekke seg litt lenger - Consultant Manager i Academic Work

Vi vet at det ikke er lett å finne de rette personene innen IT, spesielt med tanke på hvordan arbeidsmarkedet ser ut i dag. Bedriftens vekst og det potensielle ansettelsesbehovet i fremtiden vil for eksempel være avhengig av antall prosjekter eller kundebestillinger. I Academic Work tilbyr vi derfor bemanning som en løsning for både kortere og lengre ansettelser eller vikariater. Gjennom en tett dialog med dere i oppstartsfasen minimaliserer vi risikoen for feilansettelser.

Hva vi kan hjelpe med

Nettverk: Vi har mange etablerte samarbeidsrelasjoner med høyskoler og universiteter rundt om i landet, noe som gjør at vi kan nå den etterspurte kompetansen. På den måten kan vi raskt identifisere hvilke kandidater som har rett IT-kompetanse for den aktuelle stillingen.

Rekrutteringsekspertise: Med over 20 år med erfaring kjenner vi målgruppen ut og inn. Vi arbeider med utgangspunkt i en kompetansebasert rekrutteringsprosess, hvor du som kunde får mulighet til å kartlegge hvilke personlige egenskaper og kvalifikasjoner som er viktige for din bedrift og for den spesifikke stillingen.

Fleksibilitet: Vi hjelper deg å finne din medarbeider enten du ønsker å leie inn eller fast ansette kandidaten. Om du er usikker på hvordan du vil gå frem, eller dine behov endres, kan vi tilby en rekke forskjellige tjenester slik at du ender opp med en løsning hvor du er helt fornøyd.

Kunnskap: Våre IT-spesialister kan gi deg veiledning i å forstå hvilke kandidater som er tilgjengelig på markedet og bruke denne kunnskapen, både til å formulere en ønsket profil og til å lage et konkurransedyktig tilbud.

Dette er noen av rollene som vi kan hjelpe deg med å rekruttere til innen IT

Ved å bruke Academic Work som din rekrutteringspartner blir de beste kandidatene levert til deg, samtidig som du får tid til å fokusere på bedriftens kjernevirksomhet. Hos oss kan du for eksempel finne:

 • Back end-utvikler
 • Business Analyst
 • Data Analyst
 • Front end utvikler
 • Full stack utvikler
 • Helpdesk & Servicedesk
 • IT-konsulenter
 • IT-prosjektledere
 • IT-support
 • Programmering
 • Sikkerhet
 • Testere og kvalitetssikrere

… og mye mer!

Nå IT-talentene før karrieren starter

IT er et viktig kompetanseområde for oss. Vi når ikke talentene bare tidlig i karrieren – vi når dem også før karrieren virkelig starter. En viktig del av å utvide nettverket av IT-kandidater består av lange og tette samarbeid med høyskoler og universiteter og hele landet. Fra første dag på campus er vi tilstede. Slik sikrer vi at Academic Work er oppdatert på hvilke ferdigheter og kunnskap kandidatene besitter. Deres driv og ambisjoner for videre karriere får vi med på kjøpet, og det er selvfølgelig like viktig. Det vi ser er at alle jager de samme kandidatene og at det samtidig kan finnes en gruppe programmerere som står nærmest urørt – de som fortsatt studerer. Les mer om hvordan du kan nå IT-kandidatene på en langsiktig og effektiv tilnærming.

Eksperter i rekruttering

Så langt har vi hjulpet de aller fleste bransjer og ledere med å løse deres behov innen bemanning og rekruttering. Vi jobber stadig med å være synlig for og bygge relasjoner med nyutdannede IT-studenter. Faktisk har vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere gitt over 130 000 young professionals en karrieremulighet.

Veldig profesjonelle, løsningsorienterte, hyggelige og godt organisert gjeng. Flinke på å spesifisere behovet og så finne kandidater som passer rollen. Detaljert og effektiv rekrutteringsprosess. Vi får veldig god oversikt over hver kandidat Academic Work sender over og vi trenger sjeldent å følge opp for å få mer informasjon. Dette gjør prosessen veldig effektiv allerede fra første introduksjon. –Mohammad Yasin, Head of Microsoft Development

Vi jobber kontinuerlig med å øke vårt nettverk av IT-kandidater for å alltid kunne møte kundenes behov. Vi oppdaterer fortløpende vår kunnskap om IT-bransjen og målgruppen. Vår årlige undersøkelse YPAI er et eksempel på dette, hvor vi undersøker hvordan du kan attrahere young professionals og hvilke egenskaper de verdsetter mest når de skal velge arbeidsgiver. Vi har i tillegg en stor database av young professionals som får høre om våre ledige stillinger via alle våre digitale kanaler og jobbvarsel.

Løs ditt kompetansebehov innen IT med AW academy

Sammen med vårt søsterselskap AW Academy tilbyr vi accelerated learning-program for å minske kompetansegapet og løse kompetansebristen innen IT. Vi tilbyr åpne utdanningsprogram innen blant annet JavaScript, C#.NET, Java og Cyber Security hvor du kan booke en eller flere kandidater fra. Har du et stort behov innen et fagområde? Da kan vi sette opp et skreddersydd program for deg og din bedrift Ser du etter en nyutdannet, entusiastisk og motivert medarbeider? Les mer om AW Academy.

Skal vi hjelpe deg med din neste IT-rekruttering?

Planlegger du å rekruttere til en av disse stillingene, eller kanskje noe annet innen IT? Kontakt oss gjerne for en uforpliktet prat om hvordan vi kan skreddersy en løsning for å finne kandidaten med akkurat de kvalifikasjonene du trenger. Ta kontakt, så hører du fra oss fortløpende. Du kan kontakte oss på telefon 23 00 90 70 , e-post info@academicwork.no eller ved å fylle ut dette skjemaet.

Del artikkelen