IT-rekruttering og bemanning

Trenger du profesjonell IT-bemanning? Ved å bruke Academic Work får du tilgang til et helt spekter av spesialister på IT-rekruttering. Vi kan derfor hjelpe deg å finne riktig kompetanse på en fleksibel og risikofri måte.

Derfor skal du velge Academic Work til rekruttering og bemanning innen IT

Vi vet at våre kunder har forskjellige behov, ønsker og mål. Derfor vil vi i samarbeid med deg finne den løsningen som til enhver tid fungerer best for deg og din bedrift. Slik arbeidsmarkedet ser ut i dag, er det ikke alltid lett å finne de riktige personene innen IT. Med våre tjenester, og en tett dialog med dere i oppstartsfasen, minimaliserer vi risikoen for feilansettelser. Vi arbeider med utgangspunkt i en kompetansebasert rekrutteringsprosess, hvor du som kunde får mulighet til å kartlegge hvilke personlige egenskaper og kvalifikasjoner som er viktige for din bedrift og for den spesifikke stillingen.

«Veldig profesjonelle, løsningsorienterte, hyggelige og godt organisert gjeng. Flinke på å spesifisere behovet og så finne kandidater som passer rollen. Detaljert og effektiv rekrutteringsprosess. Vi får veldig god oversikt over hver kandidat Academic Work sender over og vi trenger sjeldent å følge opp for å få mer informasjon. Dette gjør prosessen veldig effektiv allerede fra første introduksjon.» – Mohammad Yasin, Head of Microsoft Development

Noen av rollene vi kan hjelpe deg med å rekruttere eller bemanne til innen IT

  • Back end-utvikler
  • Front end utvikler
  • Full stack utvikler
  • Helpdesk & Servicedesk
  • IT-prosjektledere
  • IT-support
  • Programmering
  • Testere og kvalitetssikrere

Løs ditt kompetansebehov innen IT med AW academy

Sammen med vårt søsterselskap AW Academy tilbyr vi accelerated learning-program for å minske kompetansegapet og løse kompetansebristen innen IT. Vi tilbyr åpne utdanningsprogram innen blant annet JavaScript, C#.NET, Java og Cyber Security hvor du kan booke en eller flere kandidater fra. Har du et stort behov innen et fagområde? Da kan vi sette opp et skreddersydd program for deg og din bedrift Ser du etter en nyutdannet, entusiastisk og motivert medarbeider? Les mer om AW Academy.

Vi har god erfaring med bemanning og rekruttering til IT

Med over 20 år med erfaring kjenner vi målgruppen ut og inn. Vi arbeider med utgangspunkt i en kompetansebasert rekrutteringsprosess, hvor du som kunde får mulighet til å kartlegge hvilke personlige egenskaper og kvalifikasjoner som er viktige for din bedrift og for den spesifikke stillingen. Vi oppdaterer fortløpende vår kunnskap om IT-bransjen og målgruppen, og vi jobber kontinuerig med å økte vårt nettverk av IT-kandidater for å alltid kunne møte kundenes behov.

Hva skal du velge til IT? Bemanning eller rekruttering?

Hva som er den beste løsningen er helt avhengig av behovet ditt. Dersom du har et kortsiktig behov, for eksempel ved ferier eller i hektiske perioder, vil bemanning fungere utmerket. Om du skulle se behov for en mer langsiktig løsning og ønsker hjelp fra våre rekrutteringseksperter når du skal ansette en ny medarbeider, er rekruttering den beste løsningen. Forskjellen er at når rekrutteringsprosessen er over, er den nye medarbeideren ikke ansatt i Academic Work, men direkte i bedriften din! Ved bemanning er det vi som er arbeidsgiveren til konsulenten.

Ønsker du hjelp til bemanning eller rekruttering innen IT?

Vi i Academic Work hjelper deg gjerne med å skreddersy en passende løsning til dine behov. Ta kontakt med oss, så hører du fra oss fortløpende. Vi har kontor i både Oslo og Trondheim. Du kan kontakte oss på telefon 23 00 90 70, e-post info@acadmicwork.no, eller ved å fylle ut og sende inn kontaktskjema for bedrifter. Trenger du medarbeidere til andre områder? Les mer om hvilke kompetanseområder vi kan hjelpe deg med.

Del artikkelen