Har bedriften din behov for lagerbemanning?

Hektiske perioder forekommer ofte på et lager. Plutselig kan det komme en mengde bestillinger eller ordrer må leveres ut. Bemanning er et utmerket valg når det er behov for midlertidig bemanning eller når du ikke kan forutse hvilke behov som vil komme i fremtiden. Academic Work har vært i bemanningsbransjen siden 1998 og vi vet hvordan du kan bemanne på best mulig måte.

Kontakt oss for å vite mer

Enkel og smidig lagerbemanning

Bemanning er effektivt på mange måter. Behovet for lagermedarbeidere kan variere mye. Når hektiske arbeidsperioder oppstår eller det trengs vikarer, er bemanning en utmerket løsning for å dekke behovene. Når det så kommer tider hvor det ikke trengs ekstra bemanning, har du ingen unødvendige kostnader for bedriften. Når du bemanner via Academic Work vil vi hjelpe deg med administrative oppgaver slik som tidsrapportering og lønn, og du får mer tid til å fokusere på bedriftens kjernevirksomhet. Dersom du er fornøyd med den innleide medarbeideren og du ser behovet for en langsiktig ansettelse, kan du rekruttere denne som ansatt i din bedrift!

Vår bransjekunnskap kan hjelpe deg når du trenger lagerbemanning

Academic Work har vært i bransjen i mange år. I løpet av disse årene har vi opparbeidet en enestående kunnskap om hvordan man håndterer bemanning på best mulig måte. Vi har rekrutterere som er spesialisert innen ulike bransjer og kjenner de ut og inn. De vet hvordan markedet fungerer og hvilke utfordringer bedriften din kan møte på, og har også lært hvordan disse problemene kan løses på best mulig måte.

Eksempler på funksjoner hvor vi kan hjelpe deg med bemanning

Avhengig av hvilke behov du har i bedriften din, kan det være at du trenger bemanning enten på fulltid eller deltid. Her er noen av funksjonene som vi har hjulpet andre bedrifter med å fylle:

  • Ordremedarbeider
  • Befrakter
  • Terminalarbeider
  • Lagerarbeider

Kan vi hjelpe deg med noen av disse stillingene eller kanskje noe innen logistikk? Ikke nøl med å kontakte oss! Vi kan skreddersy rekrutteringsprofilen du trenger. Vi kan også rekruttere til lager.

Del artikkelen