Bemanning og rekruttering av prosjektleder til bygg

En prosjektleder innen bygg er en nøkkelperson som driver prosjekter fremover. Innen byggebransjen er dette personen som ser til at alle materialer er på plass når det skal og at riktig person finnes i alle stillinger. Det påligger et stort ansvar hos en prosjektleder, og det er derfor mange grunner til å sørge for at rekrutteringsprosessen foregår på riktig måte. Academic Work har mange års erfaring innen bemanning og rekruttering, og hjelper deg å finne riktig prosjektleder innen bygg som passer akkurat til ditt behov.

Kontakt oss i dag!

Vi hjelper deg med bemanning eller rekruttering av prosjektledere innen bygg

Leter du etter en byggeleder, prosjektleder, arkitekt eller bygningsingeniør for å styrke arbeidsplassen din? Vi vet at det ikke alltid er enkelt å finne personen man søker etter og at rekruttering kan være en tidkrevende prosess. Samarbeider du med Academic Work, innebærer dette at du får hjelp gjennom hele rekrutteringsprosessen - fra kravprofil frem til ansettelse. Våre rekrutterere er eksperter innen sine respektive forretningsområder og gir deg tilgang til et stort nettverk av young professionals. Avhengig av om du har et kortsiktig eller langsiktig behov for en prosjektleder innen bygg så hjelper vi deg med bemanning eller rekruttering.

Finn riktig prosjektleder innen bygg

Det er ofte høye krav til en prosjektleder innen bygg. Denne stillingen krever både teknisk kunnskap innenfor området, sosiale ferdigheter ved kundekontakt og kompetanse innenfor forretningsdrift og lederskap. Andre evner som å kunne løfte medarbeidere og få dem til å oppnå sitt fulle potensial er også av betydning. Selv det å se prosjekter fra ulike synsvinkler og være en problemløser er egenskaper som er viktige hos en dyktig prosjektleder innen bygg. Vi har lang erfaring fra rekrutteringsbransjen og kunnskap om hvordan man finner personene som akkurat du leter etter. Vi finner ut nøyaktig hvilket behov du har og skreddersyr kravprofilen etter det.

Stort nettverk av ingeniører

Siden starten har vi bygget relasjoner til en målgruppe som vi kaller young professionals - studenter og nyutdannede som er i begynnelsen av sin karriere. Young professionals er nye i arbeidslivet og er enten nyutdannede med fersk kunnskap eller har jobbet noen år og skaffet seg erfaring fra bransjen.

Young professionals sitter på den nyeste kunnskapen og har en sterk driv som kommer til å være en stor ressurs for mange bedrifter og deres utvikling. Når neste generasjon går over i pensjon er det disse personene som kommer til å ta over. Dette er en investering for fremtiden. I en bransje der det kan være vanskelig å finne riktig kompetanse har en stort fordel av dette nettverket, som du får ta del i.

Vi hjelper også til med bemanning og rekruttering av byggingeniører.

Del artikkelen