Rekruttering innen kommunikasjon

Alle bedrifter har behov for at kommunikasjonen fungerer. Academic Work gir deg en hjelpende hånd når du skal rekruttere den riktige kandidaten til en kommunikasjonsstilling. Vi er overbevist om at vi med vår lange erfaring og rekrutterere som er eksperter i bransjen kan hjelpe bedriften din på best mulig måte.

Kontakt oss for å lære mer om rekruttering til kommunikasjon

Hvorfor bør bedriften din hente inn hjelp fra et rekrutteringsbyrå til kommunikasjonsstillinger?

Kommunikasjon får stadig større betydning og er i konstant endring. Ettersom teknologien utvikler seg hele tiden, endres markedet raskere enn noen gang. Dette kan føre til at bedriftene har for små ressurser til å kunne gjennomføre rekrutteringsprosesser og alle oppgavene dette medfører. Det må lages en spesifikk kravprofil, stillingsannonse må skrives og markedsføres og den riktige kandidaten må plukkes ut. Rekrutteringsprosesser er kompliserte. Alt dette kan et rekrutteringsbyrå som Academic Work hjelpe deg med.

Våre bransjeeksperter kan hjelpe deg å finne den riktige kommunikasjonsmedarbeideren!

Academic Work har vært i bemannings-og rekrutteringsbransjen lenge og vi har opparbeidet oss svært god kunnskap innen en rekke ulike bransjer i løpet av denne tiden. Vi er eksperter på rekruttering og på å finne de riktige menneskene til de riktige stillingene. Vi har et stort nettverk av young professionals som vi når via nettsidene våre og markedsfører på ulike digitale plattformer og på campus hos universitetene. For krevende stillinger arbeider vi også aktivt med søk slik at vi kan finne de beste kandidatene.

Hva er forskjellen på bemanning og rekruttering til kommunikasjon?

Bemanning er det beste valget for kortsiktige behov i bedriften og når du trenger en fleksibel løsning. Bemanningen kan være på fulltid eller deltid, avhengig av bedriftens behov. Du vil få hjelp til administrasjonsoppgaver som for eksempel lønn, og det er også en kostnadseffektiv måte å gjøre det på. Rekruttering til kommunikasjonsfunksjoner er veien å gå dersom du ønsker eksperthjelp når du trenger ansatte innen kommunikasjon til bedriften din på langsikt. Academic Work vil håndtere hele rekrutteringsprosessen for deg og senere vil kandidaten bli rekruttert direkte til bedriften din.

Her kan du lese mer omrekruttering innen markedsføring og kommunikasjon
Del artikkelen