Vi hjelper deg med rekruttering innen media

I en verden i stadig endring, hvor alt går stadig raskere på grunn av digitalisering, er det avgjørende for bedrifter å ha kompetente og dyktige ansatte. Mediebedrifter ønsker å være på topp og heller være en leder enn en som følger etter i bransjen. For å kunne være det, trenger du imidlertid de riktige menneskene i bedriften din. Academic Work har lang erfaring innen rekruttering og vil hjelpe deg gjennom prosessen.

Kontakt oss her!

Et rekrutteringsbyrå med lang erfaring innen media

Det å få hjelp til rekruttering fra et rekrutteringsbyrå er en enkel og sikker måte å sikre at du har de riktige menneskene på riktig sted. Dette er et perfekt valg dersom du trenger å fylle en langsiktig stilling i bedriften din. Vi vil hjelpe deg til å finne ut hvilken type kompetanse du trenger i bedriften din og sette opp en kravprofil for stillingen. Etter dette tar vi hånd om prosessen og du kan fokusere på kjernevirksomheten din. Vi vil holde deg oppdatert gjennom hele prosessen.

Når vi har funnet den riktige kandidaten, vil du kunne rekruttere vedkommende direkte til bedriften din! Har du andre midlertidige stillinger som du trenger å fylle eller et behov for ansatte som er vanskelig å anslå? Vi tilbyr også bemanning til media.

Hvordan finner vi de beste kandidatene til rekruttering innen media?

Vi er eksperter på målgruppen young professionals–studenter og akademikere som er i starten av sin karriere. Helt siden begynnelsen har vi fokusert på denne viktige målgruppen og vi kjenner den svært godt. Vi markedsfører oss aktivt via arrangementer på universitetsområder og inviterer dem til ulike aktiviteter på kontoret vårt – både slik at vi kan bli kjent med dem, men også for at de kan bli kjent med oss!

Denne målgruppen vil ta over når neste generasjon pensjonerer seg og de vil fortsette med å utvikle bedriftene. Ambisjonene og driven som de har, sammen med ny kunnskap, er avgjørende for markedet og vi tror sterkt på at din bedrift vil ha fordeler av dette.

Stillinger vi har besatt før

Gjennom årene har vi samlet mye erfaring om rekruttering. Våre rekrutterere er spesialisert innen en rekke forretningsområder for å være sikre på at de virkelig kjenner de ulike markedene og kan hjelpe bedriftene på best mulig måte. Utenom å rekruttere til media tilbyr vi også rekruttering innen markedsføring og rekruttering innen kommunikasjon.

Vi kan hjelpe bedriften din med mange stillinger, og noen av de vi har arbeidet med tidligere er:

  • Tekstforfatter
  • Kommunikasjonsspesialist
  • Redaktør
  • PR-medarbeider
  • Journalist
  • Innholdsspesialist
  • Spesialist innen sosiale medier

Kontakt oss

Har bedriften din behov for personale? Ring oss på tlf. 21 30 53 01. Eller fyll ut opplysningene dine under, så tar vi kontakt med deg og ser på hvordan akkurat ditt behov for personale ser ut, uansett om det er nå eller i fremtiden.

Ikke nøl med å kontakte oss og la oss få vite hvordan vi kan hjelpe deg!

Del artikkelen