Behov for rekruttering innen produksjon?

Det å drive med produksjon i et marked som er i konstant endring og hele tiden utvikler seg er utfordrende for mange bedrifter. Dette krever at de finner den mest kompetente og dyktige staben. Særlig innen industri, produksjon og andre tekniske områder kan det være vanskelig å finne disse menneskene. Academic Work har hjulpet bedrifter med rekruttering i mange år og vi har den riktige kunnskapen og kompetansen til å hjelpe bedriften din.

Kontakt oss i dag

Hvorfor bruke Academic Work som et rekrutteringsbyrå innen produksjon?

Vi vil hjelpe deg å finne den riktige kompetansen for bedriften din. Vi vet at en rekrutteringsprosess krever mye tid og et stort engasjement. Dette kan ta fokus fra kjernevirksomheten din og det er her vi ønsker å hjelpe deg. Når du rekrutterer med Academic Work, lager du sammen med oss en kravprofil som dekker alle behovene dine. Så vil vi håndtere hele rekrutteringsprosessen og oppdatere deg underveis. Når vi har funnet den best egnede kandidaten vil vi presentere vedkommende for deg, og du kan rekruttere personen direkte! Vi tilbyr også bemanning innen produksjon.

Til hvilke produksjonsstillinger kan vi hjelpe deg med rekruttering?

Våre rekrutterere er eksperter innen ulike forretningsområder. Vi vet at bransjer som produksjon og fabrikkindustri er avhengig av å ha de riktige menneskene på riktig sted. Derfor sørger vi for at våre rekrutterere har stor kompetanse om ulike bransjer og stillinger innenfor disse.

Noen av stillingene vi har rekruttert til tidligere innen fabrikk, produksjon eller industri

  • Teknisk operatør
  • Mekanisk ingeniør
  • Montør
  • Servicetekniker

Dersom du ønsker å fylle en midlertidig stilling, tilbyr vi også bemanning innen produksjon.

Fordelen med å samarbeide med oss som rekrutteringsbyrå

Vår lidenskap er å hjelpe bedrifter til å vokse og å hjelpe young professionals til å finne relevante jobber. Det er dette som skaper ambisjonen vår om å alltid gjøre vårt aller beste. Siden starten har vi jobbet med young professionals–studenter og akademikere som er i starten av sin karriere. Gjennom alle disse årene har vi blitt godt kjent med dem, og de har forhåpentligvis blitt godt kjent med oss også. Dette har gitt oss et stort nettverk av kandidater, og dette nettverket vil være til hjelp i prosesser med rekruttering til produksjon.

Kontakt oss

Dersom du trenger hjelp med rekruttering til bedriften din, ikke nøl med å kontakte oss og la oss få vite hvordan vi kan hjelpe deg! Ring oss på tlf. 21 30 53 01. Eller fyll ut opplysningene dine under, så tar vi kontakt med deg.

Del artikkelen