Rekruttering, ny salgsmedarbeider?

Ser du etter en ny medarbeider innen salg til bedriften din? I et konkurrerende marked er det avgjørende å finne de beste selgerne, slik at bedriften din kan gjøre det så godt som mulig. Det er menneskene som utgjør bedriften, og uten en solid og pålitelig salgsstab vil ikke bedriften kunne fortsette å utvikle seg. Ved å samarbeide med Academic Work kan vi sammen sikre at du får de riktige menneskene på riktig sted.

Kontakt oss i dag

Hvorfor bruke hjelp fra et rekrutteringsbyrå til salg?

For mange bedrifter er et godt salgsteam nøkkelen til å kunne fortsette å vokse og holde seg konkurransedyktige. Rekrutterere fra Academic Work er klar over dette, og de har også utstrakt kunnskap om hvordan man finner den beste selgeren som passer akkurat for din bedrift. Når du har et langsiktig behov i bedriften din, men ikke har tid til å fortsette med en rekrutteringsprosess akkurat nå, kan rekrutterere fra Academic Work hjelpe deg med prosessen. Sammen lager dere en kravprofil som passer til behovene i bedriften din og så håndterer vi søket etter den riktige kandidaten! Vi kan også bemanne innen salg.

Vårt store nettverk – et godt verktøy ved rekruttering innen salg

Vi er eksperter på young professionals, men hvem er disse? Young professionals er studenter og akademikere som er i begynnelsen av sin karriere og uttrykket er ikke basert på alder. Vi tror at denne målgruppen har den nyeste kunnskapen på markedet,og dette er menneskene som vil ta over når neste generasjon pensjonerer seg. Vi tror at disse vil være en god investering for fremtiden.

I løpet av årene vi har vært i bransjen har vi blitt godt kjent med young professionals, og gjennom markedsføring på ulike universitetsområder har vi bygd opp et stort nettverk av kandidater og knyttet relasjoner til dem. Hvert år gjennomfører vi også attraksjonsindeksen YPAI –young professional attraction index, for å finne ut hva young professionals legger vekt på når de velger en arbeidsgiver.

Om bedriften din trenger hjelp til salgsadministrasjon eller booking, til å finne en storkundeansvarlig eller noen til å håndtere annonsesalget, er vi sikre på at vi kan hjelpe deg. Vi tar oss av rekrutteringsprosessen fra A til Å basert på dine behov, og sikrer at rekrutteringsprosessen er grundig og godt gjennomført.

Vi hjelper deg med rekruttering innen flere salgsområder:

 • Account Manager
 • B2B-selger
 • Salgsassistent
 • Leder for e-handel
 • Salgskoordinator
 • Kundeservice
 • Salgsutvikler
 • Detaljhandel
 • Butikk
 • Management
 • Telemarketing

Vi rekrutterer også til markedsføring

Kontakt oss

Har bedriften din behov for personale? Ring oss på tlf. 21 30 53 01. Eller fyll ut opplysningene dine under, så tar vi kontakt med deg og ser på hvordan akkurat ditt behov for personale ser ut, uansett om det er nå eller i fremtiden.

Del artikkelen