Trenger du rekruttering til kontor?

Trenger bedriften din en administrator, kontorsjef eller kanskje en resepsjonist? Uansett hvilken stilling du trenger å rekruttere til, kan vi hos Academic Work hjelpe deg. Det er avgjørende for bedrifter å ha de riktige medarbeiderne på jobb og det er derfor stor konkurranse om de beste kandidatene. Det kreves kunnskap, engasjement og forståelse for å gjøre den beste rekrutteringen, og våre rekrutterere har dette. Vi benytter markedets beste rekrutteringsmetode, noe som gir det beste resultatet – ansettelse av de riktige menneskene.

Klikk her for å komme i kontakt med oss

Hvorfor velge et rekrutteringsbyrå til kontorstillinger?

Dersom bedriften din har en ledig stilling og du er på jakt etter en ny fast kollega til kontoret, kan en enkel og effektiv måte å fortsette prosessen på være å gå via et rekrutteringsbyrå. En rekrutteringsprosess krever mye tid og energi, og noen ganger kan det være vanskelig å vite nøyaktig hva du trenger. Dersom du ikke er vant til å håndtere en rekrutteringsprosess kan det være krevende. Hos Academic Work har vi mange års erfaring innen rekruttering og bemanning, og våre rekrutterere er dedikert til å finne de beste menneskene til din bedrift.

Rekruttering til ulike typer kontorfunksjoner

Gjennom årene vi har arbeidet i bransjen har vi dekket mange forretningsområder, og kontorfunksjoner er ett av dem. Vi lager alltid en unik rekrutteringsprofil som er skreddersydd etter dine behov og går så gjennom en solid rekrutteringsprosess med mål om å finne den beste kandidaten.

Eksempel på noen av funksjonene vi tidligere har rekruttert til:

  • Koordinator
  • Kontorleder og kontorassistent
  • Resepsjonist
  • HR-leder
  • Supportmedarbeider

Er rekruttering eller bemanning det beste valget for din bedrift?

Vi sørger også for kontorbemanning. Avhengig av hvor langt eller kort behovet ditt er, kan du velge om bemanning eller rekruttering er det beste valget. Bemanning fungerer utmerket dersom du ikke kan forutsi nøyaktig hvor lenge du vil trenge en ansatt eller behovet bare er for kort tid, i ferier eller hektiske perioder. Det er også en god måte å innføre en ny medarbeider raskt på, uten å måtte ansette permanent. Med bemanning vil du få hjelp med administrasjonsoppgaver som lønn gjennom hele ansettelsestiden.

Dersom du ønsker en langsiktig løsning og hjelp fra rekrutteringseksperter når du skal ansette en ny medarbeider, er rekruttering den beste løsningen. Forskjellen er at når rekrutteringsprosessen er over, er den nye medarbeideren ikke ansatt i Academic Work, men direkte i bedriften din!

Kontakt oss

Har bedriften din behov for personale? Ring oss på tlf. 21 30 53 01. Eller fyll ut opplysningene dine under, så tar vi kontakt med deg og ser på hvordan akkurat ditt behov for personale ser ut, uansett om det er nå eller i fremtiden.

Del artikkelen